Σελίδες

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Champions League: Ημιτελική Φάση...0/1

Εδώ είμαστε και πάλι.Μετά την διακοπή για τις γιορτές του Πάσχα,επιστρέφουμε έχοντας μπροστά μας μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις. Σήμερα και αύριο διεξάγονται οι πρώτοι ημιτελικοί της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Το Champions League πλησιάσει στο τέλος του και την φετινή σεζόν. Η αυλαία θα πέσει στις 28 Μαϊου,στο Γουέμπλεϊ με τον τελικό.

Σήμερα θα παρακολουθήσουμε απο το Mega στις 21:45 τον πρώτο μεγάλο ημιτελικό ανάμεσα στην Σάλκε και την Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ. Υπάρχει φαβορί και αυτό είναι η ομάδα του Σέρ Άλεξ Φέργκιουσον,χωρίς όμως να θέλουμε να υποτιμήσουμε την Σάλκε με τον Ραούλ να την έχει βοηθήσει όσο κανένας άλλος,έχοντας φτάσει στα ημιτελικά ενώ παράλληλα διεκδικεί το κύπελλο Γερμανίας και στο πρωτάθλημα έχει σωθεί βγαίνοντας απο την επικίνδυνη ζώνη.

100 Σάλκε - Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ > 3,00 - 3,10 - 2,15

Η Σάλκε πέρασε ένα αρκετά μεγάλο για αυτήν εμπόδιο που λέγεται Ίντερ. Κέρδισε συνολικά την ιταλική ομάδα του Λεονάρντο με σκορ 7-3. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Γερμανίας είναι ο Ραούλ. Την έχει βοηθήσει σε όλες τις φετινές διοργανώσεις. Είναι στον τελικό του κυπέλλου με την Ντούισμπουργκ,ομάδα της δεύτερης κατηγορίας. Στο πρωτάθλημα εδώ και λίγο καιρό έχει σωθεί και βρίσκεται μέσα στην πρώτη δεκάδα,παρά την ήττα που δέχτηκε απο την Καϊζερσλάουτερν. Τέλος στο Champions League έχει φτάσει στους ''4'' και πάει για την έκπληξη. Απο την άλλη πλευρά η Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ ηττήθηκε στην ημιτελική φάση του FA Cup απο την συμπολίτισσα Μάντσεστερ Σίτι (1-0). Στο πρωτάθλημα δείχνει ότι δεν γίνεται να το χάσει,ειδικά όταν ομάδες που κυνηγάνε χάνουν,όπως η Άρσεναλ την Κυριακή απο την Μπόλτον με 2-1. Η ίδια κέρδισε με δυσκολία την Έβερτον με 1-0.

Διαιτητής αυτής της αναμέτρησης είναι ο Ισπανός ο Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο,ο οποίος την φετινή σεζόν δείχνει να είναι overάκιας. Θυμίζω ότι σφύριξε τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ που πήγε 3-3 αλλά και το Μάντσεστερ Γιουν. - Μαρσέϊγ που πήγε 2-1.


Στοιχηματική Εκτιμήση
100 Σάλκε - Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ > Over > 1,90 Χάθηκε 0-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου