Σελίδες

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Europa League: Προκριματική Φάση...4/4


Μετά τα πρώτα παιχνίδια για την προκριματική φάση του Champions League,σήμερα έχουν σειρά οι πρώτες αναμετρήσεις για λογαριασμό του Europa League. Θεωρητικά,υπάρχουν τέσσερα φαβορί. Αυτές είναι οι Βιγιαρεάλ,Μπενφίκα,Ντιναμό Κιέβου και Πόρτο. Ουσιασικά οι γηπεδούχοι των αποψινών αναμετρήσεων. Αυτό όμως πρέπει να το κάνουν και στον αγωνιστικό χώρο. 

Στοιχηματικά,ο ΟΠΑΠ δίνει σαφές προβάδιμα στους γηπεδούχους. Συγκεκριμένα στην η Βιγιαρεάλ δίνει 1,55,στην Μπενφίκα 1,65,στην Ντιναμό Κιέβου 1,50 και τέλος στην Πόρτο ο άσος είναι πολύ χαμηλός στο 1,35.Για να δούμε αν μέχρι αύριο το βράδυ θα υπάρξει τυχόν αλλαγή αποδόσεων. 


145 Βιγιαρεάλ - Τβέντε > 1,55 - 3,50 - 4,80

Η Βιγιαρεάλ βρίσκεται στην τέταρτη θέση της Primera Division. Έχει αποκλείσει ομάδες όπως η Μέταλιστ που μπορώ να το θεωρήσω λογικό. Εκεί που θα έλεγα ότι έκανε το μπαμ ήταν στο ότι απέκλεισε εύκολα την Μπάγερν Λεβερκούζεν. Απο την άλλη μεριά η Τβέντε πήρε το ντέρμπι της κορυφής στην Ολλανδία κόντρα στην Αϊντχόφεν. Στις προηγούμενες φάσεις άφησε έξω την Γιούνγκ Μποϊς και την Ζενίτ. Διαιτητής ο Ρώσος Αλεξέι Νικολάεφ. 

146 Μπενφίκα - Αϊντχόφεν > 1,65 - 3,35 - 4,25

Η Μπενφίκα για το πρωτάθλημα ηττήθηκε με 1-2 απο την Πόρτο την περασμένη κυριακή στο ντέρμπι που βέβαια δεν θα άλλαζε και πολλά στην τελική κατάταξη. Η Μπενφίκα ξέρει ότι θα βγεί στα προκριματικά του ερχόμενου Champions League και αυτό που θέλει είναι μετά την Στουτγκάρδη και την Παρί να στείλει σπίτι της,την Αϊντχόφεν. Μια Αϊντχόφεν όπου ηττήθηκε στο ντέρμπι απο την Τβέντε και τώρα είναι στο μείον δυο απο την κορυφή. Έχει φτάσει ως εδώ έχοντας αφήσει εκτός συνέχειας την Σπόρτινγκ Λισ. και την Ρέϊντζερς. Διαιτητής ο Ιταλός Πάολο Ταλιαβέντο.

147 Ντιναμό Κιέβου - Μπράγκα > 1,50 - 3,50 - 5,00

Κάνει κρύο στο στρατόπεδο της Ντιναμό Κιέβου. Είναι στους -12 βαθμούς απο την πρωτοπόρο Σαχτάρ Ντόνετσκ. Έχει φτάσει ως εδώ κάνοντας μεγάλα βήματα. Πέρασε απέναντι απο τις Μπεσίκτας με διπλές τεσσάρες και την Μάντσεστερ Σίτι των πολλών εκατομμυρίων. Στον αντίποδα βλέπω μια ομάδα που θα την θεωρήσω ως μια απο τις εκπλήξεις του θεσμού. Η Μπράγκα έχει μείνει σχετικά πίσω στο πρωτάθλημα. Στην Ευρώπη απο το καλοκαίρι έδειξε τι μπορεί να κάνει όταν άφησε έξω την Σεβίλλη.Τα προηγούμενα θύματα της ήταν η Λεχ Πόζναν,αλλά και η παρέα του Κυριάκου,η Λίβερπουλ. Διαιτητής ο Ολλανδός Μπιόρν Κούιπερς. 

148 Πόρτο - Σπαρτάκ Μόσχας > 1,35 - 4,00 - 7,00

Πήρε για πλάκα το φετινό πρωτάθλημα στην Πορτογαλία,ενώ στο κύπελλο έμενε εκτός απο την Μπενφίκα.Μην ξεχνάμε και το 1-2 την Κυριακή στο ''ντέρμπι'' της αγωνιστικής. Στην Ευρώπη έχει στόχο και πιστεύω ότι μπορεί να πάει στο Δουβλίνο. Στους προηγούμενους γύρους άφησε έξω την Σεβίλλη αλλά και την άκρως επικίνδυνη ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η Σπαρτάκ ειδικά στο δεύτερο παιχνίδι ''γλέντησε'' τον Άγιαξ  ενώ ένα γύρο πριν ξεπέρασε το εμπόδιο της Βασιλείας. Διαιτητής ο Βέλγος Σέρζ Γκουμιενί.


Εκτίμηση
145 Βιγιαρεάλ - Τβέντε > Άσος > 1,55 Πέρασε 5-1
146 Μπενφίκα - Αϊντχόφεν > Άσος > 1,65 Πέρασε 4-1
147 Ντιναμό Κιέβου - Μπράγκα > Goal > 1,90 Πέρασε 1-1
148 Πόρτο - Σπαρτάκ Μόσχας > Over > 1,70 Πέρασε 5-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου