Σελίδες

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Champions League: Προημιτελική Φάση-Επαναληπτικοί...1/3


Είμαστε ένα μόλις βήμα πρωτού μάθουμε τις τέσσερις καλύτερες ομάδες της φετινής σεζόν,για λογαριασμό του Champions League. Σήμερα αργά το βράδυ θα γνωρίζουμε και επίσημα τις δυο πρώτες ομάδες που θα πάρουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού. Θυμίζω ότι οι πρώτοι αγώνες της ημιτελικής φάσης θα γίνουν 26 και 27 Απριλίου,ενώ οι επαναληπτικοί στις 3 και 4 Μαϊου.

Βλέποντας τις αποδόσεις που δίνονται απο τον ΟΠΑΠ,παρατηρώ ότι δεν υπάρχει σημείο τύπου 1Χ2 που να έχει απόδοση κάτω απο 2.Αυτό είναι λογικό διότι ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα που έχουν κερδίσει με 5-1,δεν καίγονται. Διότι πολύ απλά ακόμη και με ήττα μπορεί να περάσει. Απο την άλλη ως μεγάλη ομάδα δεν πρέπει να πας σε τέτοια παιχνίδια κάνοντας διακοπές.

102 Μάντσεστερ Γιουν. - Τσέλσι > 2,10 - 3,10 - 3,10
Mega 21:45

Την προηγούμενη βδομάδα η Μάντσεστερ πήρε μια επαγγελματική νίκη,χωρίς να παίξει το φοβερό ποδόσφαιρο,απέναντι σε μια Τσέλσι που ήταν σε αρκετές φάσεις άτυχη. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο άξιζε ένα γκολ. Υπάρχει προβάδισμα και αυτό είναι για τους <<κόκκινους διαβόλους>>,μετά το εκτός έδρας γκολ του Ρούνεϊ. Αυτό όμως ίσως να μην σημαίνει και τίποτα,διότι μιλάμε για δυο ομάδες της ίδιας χώρας και οι διαφορές ίσως να μην είναι μεγάλες. Η Μάντσεστερ έρχεται απο νίκη επί της Φούλαμ,το Σάββατο με σκορ 2-0. Μάλιστα τα γκολ σημειώθηκαν απο το πρώτο ημίχρονο. Απο την απέναντι πλευρά η Τσέλσι κέρδισε με 1-0 την Γουίγκαν και μένει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League. Διαιτητής είναι ο Πορτογάλος Ολεγκάριο Μπεκερένσα.

103 Σαχτάρ Ντόνετσκ - Μπαρτσελόνα > 3,00 - 3,30 - 2,00
Novasports1 21:45

Και να ήθελε κανείς να πιστέψει πάνω στην ομάδα της Ουκρανίας,το σκορ του πρώτου αγώνα στο ''Κάμπ Νού'' είναι αρκετά βαρύ χωρίς να αφήνει κανένα περιθώριο για μεγάλες ανατροπές. Για την ιστορία θυμίζω ότι η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 5-1. Σήμερα πάμε για μια αναμέτρηση τυπικής διαδικασίας,αν και η ομάδα του Γκουαρντιόλα έχει πολλές απουσίες βασικών παιχτών είτε λόγο τιμωριών,είτε λόγο του ''Ελ Κλάσικο'' το ερχόμενο Σάββατο με την Ρεάλ Μαδρίτης στο ''Σαντιάγκο Μπερναμπέου''. Το περασμένο Σάββατο κέρδισε με 3-1 την Αλμερία και έτσι κρατάει την διαφορά των οχτώ βαθμών απο την δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Σαχτάρ έχασε απο την Ομπολόν με 1-0 και η διαφορά μειώθηκε απο την Ντιναμό Κιέβου στους έντεκα πόντους. Η ήττα της Σαχτάρ έγινε στο νέο της γήπεδο. Άρα, η αλλαγή γηπέδου στην μέση της σεζόν δεν βοηθάει πολλές ομάδες,όχι μόνο την δική μας ΑΕΛ. Διαιτητής είναι ο Γερμανός Φλόριαν Μέιερ.


Εκτίμηση
102 Μάντσεστερ Γιουν. - Τσέλσι > Άσος > 2,10 Πέρασε 2-1
103 Σαχτάρ Ντόνετσκ - Μπαρτσελόνα > Άσος - Over > 3,00 - 1,55 Χάθηκε - Χάθηκε 0-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου