Σελίδες

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Champions League: Προημιτελική Φάση-Επαναληπτικοί...1/2


Μάθαμε και επίσημα τις δυο ομάδες που πήραν και τυπικά την πρόκριση για τα ημιτελικά του Champions League. Μάντσεστερ Γιουν. και Μπαρτσελόνα περιμένουν να δουν τι θα συμβεί απόψε το βράδυ,εκεί όπου θα μάθουν και επίσημα τους αντιπάλους τους στην επόμενη φάση.

Βλέποντας τις αποδόσεις που δίνονται απο τον ΟΠΑΠ,παρατηρώ ότι δεν υπάρχει σημείο τύπου 1Χ2 που να έχει απόδοση κάτω απο 2.Αυτό είναι λογικό διότι ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης που έχει κερδίσει με 4-0,δεν καίγεται. Διότι πολύ απλά ακόμη και με ήττα μπορεί να περάσει. Απο την άλλη ως μεγάλη ομάδα δεν πρέπει να πας σε τέτοια παιχνίδια κάνοντας διακοπές.

132 Σάλκε - Ίντερ > 2,40 - 3,30 - 2,30
Novasports1 21:45

Ποιος το περίμενε; Ποιος πίστευε ότι η Ίντερ θα ξεκινούσε το παιχνίδι σημειώνοντας πολύ νωρίς με τον Στάνκοβιτς το γκολ ίσως της χρονιάς,ενώ στην  συνέχεια θα άλλαζε για αυτήν προς το χειρότερο.Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο η Σάλκε έκανε ότι ήθελε παίζοντας φοβερή μπάλα. Απο την άλλη η Ίντερ δεν μπορούσε να αντιδράσει σε όλο αυτό και το μόνο που έκανε είναι να κοιτάζει σαστισμένη. Το Σάββατο η Σάλκε κέρδισε την Βόλφσμπουργκ και παράλληλα νίκησε και τον παλιό της προπονητή  Φέλιξ Μάγκατ με σκόρ 1-0. Απο την άλλη μεριά οι φίλοι στις δύσκολες στιγμές φαίνονται και η Ίντερ κέρδισε με 2-0 την Κιέβο. Διαιτητής είναι ο Σλοβένος Νταμίρ Σκόμινα.

133 Τότεναμ - Ρεάλ Μαδρίτης > 2,60 - 3,30 - 2,25
ΝΕΤ 21:45

Στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο καθάρισε πολύ νωρίς καθώς κέρδισε την Τότεναμ με τέτοιο σκορ που δεν αφήνει πολλά περιθώρια. Για την ακρίβεια η δεύτερη κίτρινη κάρτα του Πίτερ Κράουτς,έκανε το έργο της Ρεάλ ακόμη ποιο εύκολα και το 4-0 ίσως να είναι και λίγο. Η σημερινή αναμέτρηση θα είναι ένα ''φιλικό'' απο πλευρά της Ρεάλ,διότι έρχεται το ''Ελ Κλάσικο'' το ερχόμενο Σάββατο με την Μπαρτσελόνα. Μην ξεχνάμε ότι οι δυο ομάδες θα βρεθούν τόσο στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας,όσο και στα ημιτελικά του Champions League. Η Τότεναμ έρχεται απο νίκη επί της Στόουκ με σκορ 3-2 και παλεύει να μείνει στην πρώτη τετράδα και το ερχόμενο Champions League. Απο την άλλη πλευρά η Ρεάλ κέρδισε άνετα την Αθλέτικ Μπιλμπάο  με 0-3. Διαιτητής ο Ιταλός Νικόλα Ριτσόλι.


Εκτίμηση
132 Σάλκε - Ίντερ > Over > 1,65 Πέρασε 2-1
133 Τότεναμ - Ρεάλ Μαδρίτης > Over > 1,50 Χάθηκε 0-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου