Σελίδες

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Champions League: Ημιτελική Φάση...0/1


Στην χθεσινή αναμέτρηση υπήρχε φαβορί και αυτό ήταν η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο Αντίπαλος που είχε να αντιμετωπίσει για παραπάνω απο ένα ημίχρονο δεν ήταν η Σάλκε ως ομάδα,αλλά ο τεραματοφύλακας Νeuer. Έπιασε αυτά που δεν πιάνονται και κράταγε ζωντανή την Γερμανική ομάδα μέχρι να φτάσουμε στο διάστημα απο 69-71 εκεί όπου δυο γκολ των ''μπέμπηδων'' ήταν αρκετά για την κάνουν το ακλόνητο φαβορί,για πρόκριση στον τελικό,όχι όμως αρκετά με βάση τα υπόλοιπα γκολ που χάθηκαν.

Σήμερα ζωντανά απο την ΝΕΤ στις 21:45 έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε ένα ακόμη ''Ελ Κλάσικο'' με την Ρεάλ Μαδρίτης να φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο ''Σαντιάγκο Μπερναμπέου''.
Μετά την ισοπαλία στο πρωτάθλημα οι δυο ομάδες είχαν ένα ακόμη ραντεβού την Μ.Τετάρτη στο ''Μεστάγια'' για λογαριασμό του κυπέλλου Ισπανίας. Εκεί ο Ρονάλντο στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης έδωσε το τρόπαιο στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.

109 Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα > 2,35 - 3,20 - 2,55

Το πρωτάθλημα μπορεί να το έχει χάσει εδώ και πολύ καιρό όμως η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο δεν δείχνει να έχει παρατήσει το πρωτάθλημα. Έκανε το καθήκον της κόντρα στην Βαλένθια με το ''Μεστάγια'' να αποτελεί ένα δικό της γούρι. Καθάρισε για πλάκα τις νυχτερίδες με 3-6. Απο την άλλη πλευρά η Μπαρτσελόνα κέρδισε με δυσκολία την Οσασούνα με σκορ 2-0. Δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά τα Φ1 και τα Γ1 που δίνονται απο τον ΟΠΑΠ είναι πραγματικά ύπουλα,καθώς τις περισσότερες φορές δεν έρχονται καθόλου ή αν έρχονται είναι με μεγάλη δυσκολία. Πολλές απουσίες και για τις δυο ομάδες. Απο το στρατόπεδο της Βασίλισσας θα λείπουν τόσο ο Καρβάλιο όσο και το Κεντίρα. Απο αυτό της Μπαρτσελόνα θα απουσιάσουν οι: Αμπιντάλ,Αντριάνο,Μάξουελ και ο Ινιέστα.

Διαιτητής θα είναι ο Γερμανός Βόλφγκανγκ Στάρτ.


Στοιχηματική Εκτίμηση
109 Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα > Άσος > 2,35 Χάθηκε 0-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου