Σελίδες

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Eurovision: Η Έλενα Παπαρίζου στον τελικό της Σουηδίας!



Η νικήτρια της Eurovision 2005 , Έλενα Παπαρίζου, θα εμφανιστεί στον τελικό του Melodifestivalen, που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 10 Μαρτίου στο Globen Arena στη Στοκχόλμη. Η Έλενα θα τραγουδήσει το τραγούδι που πέρυσι είχε κερδίσει το διαγωνισμό, το Popular, στο διάλειμμα του τελικού. Είναι πλέον παράδοση να παρουσιάζεται το νικητήριο τραγούδι της τελευταίας χρονιάς στον τελικό της επόμενης, αλλά από διαφορετικό καλλιτέχνη από αυτόν που είχε κερδίσει. Έτσι, στο σόου του Σαββάτου, η Έλενα Παπαρίζου θα παρουσιάσει το Popular, πλαισιωμένη από 25 χορευτές σε μία χορογραφία που θα επιμεληθεί η Jenny Widegre. Το σόου δε θα περιλαμβάνει το διάσημο κλουβί που είχε ο Eric Saade πέρυσι επί σκηνής, αλλά ούτε εμφάνιση του ιδίου.

Θα είναι ένα φαντασμαγορικό σόου που δεν έχετε ξαναδεί’ δήλωσε ο διευθυντής παραγωγής του Melodifestivalen, Christer Björkman.

Είναι η πρώτη φορά που ένας νικητής της Eurovision θα ερμηνεύσει το τραγούδι που κέρδισε πέρυσι στο σόου του τελικού’ δήλωσε ο Henrik Johnsson, συμπαραγωγός του σόου.

Πηγήhttp://ogaegreece.com/sweden-2012-34/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου