Σελίδες

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Super League: 25η Αγωνιστική - Μέρος 1ο...2/3 & 0/3


Επιτέλους! Μπήκαμε στην τελική ευθεία του Ελληνικού Πρωταθλήματος της Super League. Έπειτα και απο τους τελευταίους εξ αναβολής αγώνες μεσοβδόμαδα για την Δόξα Δράμας και τον Λεβαδειακό που είχαν να δώσουν αρκετές αναμετρήσεις,μέσα απο ελάχιστες μέρες ξεκούρασης,ήρθε η όποια αποκατάσταση έπρεπε στο πρόγραμμα και έτσι όλα πλέον έχουν μπει σε μια σωστή σειρά.

Εύκολα,μπορεί να κανείς να σχεδιάσει - θεωρητικά πάντα,μια τελική βαθμολογία βλέποντας πάνω-κάτω ποιες θα είναι οι δυο ομάδες που θα υποβιβαστούν μαζί με τους Δραμινούς. Μπορεί,μαθηματικά να υπάρχουν ελπίδες για την ομάδα της Δόξα Δράμας,όμως ουσιαστικά κάτι τέτοιο δεν μπορούν να το πιστεύουν ούτε οι ίδιοι οι παίχτες.

Εργοτέλης,Κέρκυρα,Παναιτωλικός,Πας Γιάννενα,ακόμα και ο Πανιώνιος είναι στην επίκινδυνη θέση και ανάμεσά τους θα βρούμε δυο επιπλέον ομάδες που θα μας αποχαιρετίσουν. Ποιες θα είναι,δεν μπορούμε να γνωρίζουμε με σιγουριά,αλλά απο υποθέσεις άλλο τίποτα.

Προς το παρόν,να περάσουμε στο πρώτο μέρος των αναμετρήσεων....

319 ΑΡΗΣ - ΟΦΗ > 1,70 - 3,10 - 4,10 > U1,40 - Ο2,20
Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο και τώρα κάνουν αγώνα δρόμου,στην προσπάθεια τους,να βγούν στην τελική 5άδα των Πλεϊ οφ. Μπορεί την προηγούμενη αγωνιστική να ηττήθηκε απο τον Ολυμπιακό με 3-0,όμως τα δυο εντός έδρας σερί ματς με ΟΦΗ και  Πανιώνιο,δίνουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης να πάρουν σημαντικούς βαθμούς για την συνέχεια.  Απο την άλλη μεριά,η ομάδα της Κρήτης,το τελευταίο διάστημα έχει δεχτεί σοβαρά πλήγματα με αποκορύφωμα την ήττα-σοκ απο τον Πανιώνιο στο Γεντί Κουλέ. Η Παράδοση δίνει τον πρώτο λόγο στους γηπεδούχους. Αν εξετάσουμε σοβαρά,όλα τα στοιχεία που μπορούμε να έχουμε τότε πάμε με τον Άσο.

320 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ > 1,90 - 3,00 - 3,40 > U1,45 - Ο2,10
Εδώ δεν μιλάμε για έναν μοιραίο έρωτα,αλλά για έναν μοιραίο υποβιβασμό.Μια απο τις δυο αυτές ομάδες με βάση την τωρινή κατάσταση,δύσκολα θα αντέξει ως το τέλος και λογικά θα ακολουθήσει τον δρόμο που έχει πάρει η Δόξα Δράμας,προς την Football League. Η Ομάδα της Κρήτης,εντός έδρας μπορώ να πω ότι στέκεται πολύ καλά,ενώ η Κέρκυρα εκτός έδρας μπορεί να δυσκολεύει τους αντιπάλους που αντιμετωπίζει,αλλά δεν έχει πάρει και μεγάλα αποτελέσματα. Η Παράδοση,έχει μια τάση σε μικρά σκορ,και οριακά αποτελέσματα μεταξύ τους. Βέβαια,ένα στοιχείο που συνδέει τις δυο ομάδες είναι ότι η αμυντική τους λειτουργία,δεν στέκεται καθόλου καλά και ίσως εκεί μπορούμε να βρούμε στοιχηματικά,μια ''σίγουρη'' επιλογή,χωρίς να υπάρχει κάτι δεδομένο.

341 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ > 2,55 - 3,00 - 2,35 > U1,45 - Ο2,10
Ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι,διεξάγεται το απόγευμα στην Τρίπολη. Ο Αστέρας πραγματοποιεί μια εξαιρετική χρονιά. Αν το Ελληνικό Πρωτάθλημα είχε την δομή του πρωταθλήματος απο το Μεξικό ή την Αργεντινή,που δίνονται ξεχωριστοί τίτλοι στους δυο γύρους,τότε ο τίτλος αυτός θα ήταν δικό του και μάλιστα με μεγάλη διαφορά. Προς το παρόν μένουμε στην Ελληνική πραγματικότητα και την 5άδα που ζητούν και μπορούν να πάρουν πλέον. Αν και μεσοβδόμαδα υπάρχει και ο πρώτος αγώνας για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Απο την άλλη μεριά η ΑΕΚ,είναι σε περίεργη θέση. Μπορεί,συνολικά να αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα,αλλά έρχεται απο μια αρκετά καλή εικόνα και μάλιστα ένα σπουδαίο αποτέλεσμα κόντρα στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Η Παράδοση,ιδιαίτερα μοιρασμένη και εδώ.


Βασικές Επιλογές...
319 ΑΡΗΣ - ΟΦΗ > Άσος > 1,70 Πέρασε 1-0
320 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ > Goal-Goal > 1,85 Χάθηκε 1-0
341 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ > Goal-Goal > 1,90 Πέρασε 1-1

Με ρίσκο...
319 ΑΡΗΣ - ΟΦΗ > 4-6τέρματα > 4,50 Χάθηκε 1-0
320 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ > Διπλό > 3,40 Χάθηκε 1-0
341 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ > Άσος > 2,55 Χάθηκε 1-1

Σάββατο 17 Μαρτίου,15:00 με 17:00
στην συχνότητα του ΑΓΡΙΝΙΟ 9.37FM με τον Παρασκευά Μάζη.
Ελάτε,στην παρέα μας να σχολιάσουμε τα αποτελέσματα
των αναμετρήσεων απο το κουπόνι της Παρασκευής,
να δούμε τις τελευταίες ειδήσεις των ομάδων και να δώσουμε
εκτιμήσεις απο το μεγάλο κουπόνι της ημέρας + ΔΝΤ σημείο.
Επιπλέον,ένα μίνι αφιέρωμα για την πρεμιέρα της Formula 1!
Διαδικτυακά,μπορείτε να μας ΑΚΟΥΣΕΤΕ μέσα απο το...
http://www.multiradio.gr/media_player.php?station=948

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου