Σελίδες

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Super League: Εξ Αναβολής Αναμετρήσεις 9ης Αγωνιστικής


Επιτελούς,έφτασε η στιγμή να διεξαχθούν και τα τελευταία εξ αναβολής παιχνίδια του Ελληνικού Πρωταθλήματος της Super League,για λογαριασμό της 9ης αγωνιστικής. Απο εκεί και έπειτα τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν σε μεγάλο βαθμό,αφού τα τα πάντα θα μπουν σε μια τάξη και θα απομένουν έτσι μόλις έξι αγωνιστικές,για να κλείσει η κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος,λίγο πριν απο την διαδικασία των Πλεϊ οφ.

Στις 17:00 ο Λεβαδειακός ...
θέλει να πάρει μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα που δέχτηκε στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Πας Γιάννενα. Οι γηπεδούχοι θα έχουν ορισμένες απουσίες (Μουλόπουλος, Λισγάρα,Αλεξίου,όμως επιστρέφουν παίχτες βαρόμετρο για την ομάδα όπως Ναπολεόνι,Φαβάλι,Πόποβιτς. Ο Λεβαδειακός,εντός έδρας έχει δείξει καλά σημάδια,έχοντας βέβαια ορισμένα προβλήματα στην αμυντική του λειτουργία. Απο την άλλη μεριά ο Πας Γιάννενα θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Τζάνη,Μιχαήλ και Σκούφαλη και εκτός των απουσιών,εκτός έδρας δεν παρουσιάζει κάτι το ιδιαίτερο,έχοντας μείνει σε πολύ χαμηλές πτήσεις. Αν κοιτάξουν την παράδοση τότε ο Λεβαδειακός έχει σίγουρα το πάνω χέρι σήμερα το απόγευμα.

Στις 19:00 η Δόξα Δράμας
υποδέχεται τον Ατρόμητο,λίγες ημέρες μετά την καθαρή νίκη,για την ομάδα του Περιστερίου με 2-0. Η ομάδα της Δράμας,γνωρίζει πλέον,ότι είναι με το 1,5 πόδι στην Β΄Εθνική,αγωνιστικά τουλάχιστον - γιατί κανείς δεν ξέρει τι εξελίξεις θα υπάρξουν το καλοκαίρι. Εντός έδρας,δεν θα έλεγε κανείς ότι τα πάει και άσχημα με βάση και το υλικό που υπάρχει. Βέβαια και ο Ατρόμητος απο την δική του μεριά,δεν δείχνει και Μπαρτσελόνα στα εκτός,όμως το υλικό των δυο ομάδων,είναι η μέρα με την νύχτα. Παράδοση,δεν υπάρχει αλλά είναι ευκαιρία να την δημιουργήσει  ο Ατρόμητος με τον καλύτερο τρόπο.


Εν Συντομία...
131 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ > ΑΣΟΣ > 1,85 Χάθηκε 1-1
132 ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ > ΔΙΠΛΟ > 1,75

Τετάρτη 14 Μαρτίου,15:00 με 17:00
στην συχνότητα του ΑΓΡΙΝΙΟ 9.37FM με τον Παρασκευά Μάζη.
Αποτελέσματα Αγώνων Τρίτης,ειδήσεις και εκτιμήσεις
για τα παιχνίδια του Champions League + ΔΝΤ!
Διαδικτυακά,μπορείτε να μας ΑΚΟΥΣΕΤΕ μέσα απο το...
http://www.multiradio.gr/media_player.php?station=948

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου