Σελίδες

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Super League: 26η Αγωνιστική - Μέρος 1ο...1/4


Τα ψέματα τελείωσαν. Όλες οι ομάδες γνωρίζουν πως βρίσκονται λίγο πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας στο πρωτάθλημα της Super League και το παραμικρό λάθος μπορεί να κοστίσει,είτε την συμμετοχή στους αγώνες των πλεϊ οφ,είτε και την ίδια την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.

Όσον αφορά το ντέρμπι των ''αιωνίων'' ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό,έχουμε και την σχετική απόφαση, η οποία τιμωρεί την ΠΑΕ Παναθηναϊκός με -3 βαθμούς απο το φετινό πρωτάθλημα και -2 απο το επόμενο. Επίσης κεκλεισμένων των θυρών για τέσσερις αγωνιστικές και ένα ιδιαίτερα τσουχτερό πρόστιμο της τάξεως των 252.500 χιλιάδων,το οποίο λογικά μέσω της σχετικής έφεσης θα πέσει κάπου κοντά στις 150.000 χιλιάδες. Μάλιστα,το παιχνίδι κατοχυρώθηκε υπέρ του Ολυμπιακού με σκορ 0-3.

Στο άλλο μέτωπο που είχε ανοίξει σχετικά με τον πιθανό υποβιβασμό ομάδων που δεν θα έχουν την σχετική αδειοδότηση ή δεν πληρούν άλλου είδους υποχρεώσεις,το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας,άλλαξε τον σχετικό κανονισμό,με ποινές όπως αφαίρεση μεταγραφών για έναν χρόνο. Απορώ,πραγματικά πως αντέδρασαν ομάδες που βρίσκονται στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα.

Ας μείνουμε όμως,στο πρώτο μέρος των σημερινών παιχνιδιών με τις εκτιμήσεις μας....

332 ΑΡΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ > 1,60 - 3,20 - 4,65 > U1,40 - Ο2,20
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης,έχει δημιουργήσει ένα καλό κλίμα-τουλάχιστον αγωνιστικά με τα καλά αποτελέσματα των τελευταίων αναμετρήσεων. Την προηγούμενη αγωνιστική με 1-0 κέρδισαν τον ΟΦΗ και σήμερα βάζουν πλώρη,για ένα ακόμα σημαντικό τρίποντο. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πάρει βαθμούς που τους βοήθησαν να πάρουν ανάσες για την δύσκολη θα έλεγα, συνέχεια που έχουν. Η Παράδοση δίνει τον πρώτο λόγο στην ομάδα του Άρη,και νομίζω πως και στοιχηματικά έχει τον πρώτο λόγο.

333 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΞΑΝΘΗ > 1,70 - 3,10 - 4,10 > U1,45 - Ο2,10
Μεσοβδόμαδα έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης,για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και έτσι τα πράγματα για την ομάδα του Περιστερίου,μάλλον περιπλέκονται απο εκείνον τον θεσμό,άρα καλό θα ήταν να μείνουν στην 5άδα μέσω του πρωταθλήματος. Απέναντι,στην Ξάνθη όπου στα τελευταία παιχνίδια δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως γίνεται αντί να συνεχίζει να διεκδικεί θέση για την Ευρώπη,έφτασε να μπαίνει για τα καλά σε περιπέτειες. Η Παράδοση δείχνει να είναι ιδιαίτερη μοιρασμένη για τις δυο ομάδες. Στοιχηματικά,θα κάνω την έκπληξη....

351 ΟΦΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ > 4,00 - 3,20 - 1,70 > U1,50 - Ο2,00
Αν και δύσκολα η ομάδα του ΟΦΗ έχασε απο τον Άρη με 1-0. Σήμερα,θα θελήσει να χτυπήσει σε μεγάλο βαθμό την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό,μιας και σε αντίθετη περίπτωση η όποια Ευρωπαϊκή διάκριση θα χαθεί μετά το πέρας του ενενηντάλεπτου. Απο την άλλη μεριά οι πράσινοι δεν ξέρω κατά πόσο έχουν το μυαλό τους,στην μπάλα έπειτα και απο τις τελευταίες άσχημες εξελίξεις που περνά η ΠΑΕ. Αγωνιστικά,για αυτούς το πρωτάθλημα είναι ένα βήμα πριν τελειώσει και μαθηματικά. Η Παράδοση είναι αυτή που κρατά ζωντανή την ομάδα του Φερέϊρα. Όμως,πέρα απο αυτό το στοιχείο τίποτα άλλο δεν μας δίνει κάτι που θα πρέπει να στηρίξουμε τους πράσινους.

Εν Συντομία...
332 ΑΡΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ > Άσος > 1,60 Πέρασε 4-2
333 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΞΑΝΘΗ > Goal-Goal > 1,85 Χάθηκε 1-0
351 ΟΦΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ > Over/Goal-Goal > 2,00/1,85 Χάθηκε/Χάθηκε 0-1

Σάββατο 24 Μαρτίου,15:00 με 17:00 στην συχνότητα του 9.37FM με τον Παρασκευά Μάζη και τον Κωνσταντίνο Φλωρόπουλο.Συζητάμε για τα παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής της Super League,το κουπόνι του στοιχήματος με τους αγώνες της ημέρας+ΔΝΤ!.Διαδικτυακά,μπορείτε να μας ΑΚΟΥΣΕΤΕ http://www.multiradio.gr/media_player.php?station=948
ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25/3 ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΟΜΠΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου