Σελίδες

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Super League: 26η Αγωνιστική - Μέρος 2ο...3/5


Δεν ήταν εντελώς άσχημο το πρώτο μέρος της 26ης αγωνιστικής. Ουσιαστικά τα παιχνίδια μπήκαν ιδιαίτερα φυσιολογικά με τα φαβορί να παίρνουν το τρίποντο για την συνέχεια. Στοιχηματικά,μόνο ο Άρης κατάφερε να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά μας,αφού φοβηθήκαμε μήπως η Ξάνθη πάρει τώρα βαθμούς και περιμέναμε το Goal-Goal,ενώ στην Κρήτη δεν είχαμε ούτε Over ούτε Goal-Goal.

Σήμερα,έχουμε το υπόλοιπο πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής,που διεξάγεται χωρισμένη σε δύο μέρη. Απο την επόμενη εβδομάδα τα παιχνίδια θα γίνονται την ίδια μέρα και ώρα,δηλαδή Κυριακή στις 19:00. Μόνο που η 29η αγωνιστική θα διεξαχθεί κανονικά στις 19:00 αλλά όχι Κυριακή,αλλά Μ.Τετάρτη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πας Γιάννενα θέλει να πάρει την δική του εκδίκηση απο τον Εργοτέλη,επειδή η ομάδα της Κρήτης τον είχε ρίξει πριν απο 2 χρόνια. Στα υπόλοιπα παιχνίδια ο Παναιτωλικός έχει δύσκολο έργο απέναντι στην ΑΕΚ,ενώ ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στο νησί των ''Φαιάκων''. Ομάδα 1 και Ομάδα 2 ξεχωρίζουν τις όποιες διαφορές τους,ενώ ο Ολυμπιακός κάνει πρόβα με τον Αστέρα Τρίπολης,λίγο πριν απο τον τελικό Κυπέλλου που ίσως αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον.

Ας δούμε τι θα κρατήσουμε...

391 ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ > Διπλό > 1,60 Πέρασε 0-2
Νομίζω ότι η διαφορά των δυο ομάδων είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να διεκδικήσουν τυχόν παραμονή και έτσι ο μόνος που έχει σοβαρό κίνητρο είναι ο Λεβαδειακός,ώστε να πάρει σημαντικό τρίποντο για την παραμονή του,στην Super League.

416 ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ > Χ2 > 1,89 Χάθηκε 1-0
Οι περισσότεροι πέφτουν πολύ στον Άσο και αυτό δεν βγαίνει πάντα σε καλό. Αγωνιστικά, οι δυο ομάδες έχουν ορισμένα προβλήματα,με τους φιλοξενούμενους να μένουν απλήρωτοι συν τα άλλα εξ αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Το μεγάλο κίνητρο έχει ο ίδιος ο Παναιτωλικός που καίγεται για την παραμονή του.

417 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ > Άσος > 1,95 Χάθηκε 1-1
Όποιος χάσει σε μεγάλο βαθμό χάνεται...Αν και ο Πας θέλει την νίκη,ώστε και ο ίδιος να μείνει σε καλή κατάσταση πάνω απο την επίκινδυνη ζώνη,αλλά και να πετάξει στα τάρταρα τον Εργοτέλη. Μικρή παράδοση που ευνοεί τους ''παγουράδες''. Αγωνιστικά ο Πας Γιάνννενα στέκεται πολύ καλά,σε σχέση με την καθόλου καλή εκτός έδρας πορεία της ομάδας του Νίκου Καραγεωργίου.

433 ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟΚ > Διπλό > 2,15 Πέρασε 0-4
Οι γηπεδούχοι γνωρίζουν ότι έχουν,ίσως το πιο δύσκολο πρόγραμμα σε σχέση με όλες τις άλλες ομάδες που βρίσκονται στην επικίνδυνη θέση,και αναζητούν τι άλλο πέρα απο την ίδια την σωτηρία. Εντός έδρας έχουν πολύ καλή παρουσία,ενώ ο ΠΑΟΚ εκτός χάνει έδαφος,σε σχέση με τους εντός έδρας αγώνες. Θεωρώ,ότι το διπλό είναι μια πολύ καλή επιλογή.

434 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ > Over > 1,60 Πέρασε 7-2
Οι πράσινοι κέρδισαν χθες, έτσι η μαθηματική κατάκτηση  του πρωταθλήματος απο τον Ολυμπιακό θα γίνει ίσως στην επόμενη αγωνιστική.  Οι Ερυθρόλευκοι θα θέλουν να πάρουν μια μεγάλη νίκη,ώστε να χαρούν μαζί με τον κόσμο τους,έναν ακόμη τίτλο. Ο Αστέρας,αποτελεί σίγουρα μια απο τις φετινές εκπλήξεις και εφόσον είχαμε πρωτάθλμα αλά Αργεντινή ή Μεξικό τότε σίγουρα το Κλαουσούρα θα ανήκε στην ομάδα του Σάκη Τσιώλη. Στοιχηματικά,δεν αξίζει ο μικρός Άσος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου