Σελίδες

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Ανακοίνωση για την έναρξη της προετοιμασίας



Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ανακοινώνει ότι:
Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 αποτελείται από τους:
Προπονητής: Νίκος Καραγεωργίου
Βοηθός προπονητή: Μανόλης Παπαματθαιάκης
Γυμναστής: Μάριος Ζερβίδης
Προπονητής Τερματοφυλάκων: Κώστας Νικολαΐδης


Τη θέση του Γενικού Αρχηγού αναλαμβάνει ο Μάκης Μπελεβώνης, μετά από δώδεκα χρόνια που υπηρέτησε ως ποδοσφαιριστής τον Παναιτωλικό, με 191 συμμετοχές σε αγώνες των τριών επαγγελματικών πρωταθλημάτων (από τις  423 που έχει συνολικά).


Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ευχαριστεί τον Κώστα Κωνσταντόπουλο, για τις υπηρεσίες του και την προσφορά του στην ομάδα για περισσότερα από είκοσι χρόνια, αρχικά ως ποδοσφαιριστής και την τελευταία τετραετία ως Γενικός Αρχηγός.


Τα Τμήματα Υποδομής του Παναιτωλικού θ’ αρχίσουν τη λειτουργία τους με προπονητές τους Γιάννη Νταλακούρα, Γιώργο Ταράση, Χρήστο Ζαρκαβέλη. Στη συνέχεια θα πλαισιωθούν από γυμναστή και πιθανόν άλλους προπονητές. Ο αρχικός σχεδιασμός γίνεται με την εκκρεμότητα της κατηγορίας στην όποια θ’ αγωνιστεί τη νέα περίοδο ο Παναιτωλικός, η οποία θα καθορίσει τον αριθμό των αγωνιστικών τμημάτων και τον γενικότερο προγραμματισμό.


Η εκκρεμότητα αυτή επηρεάζει συνολικά την λειτουργία της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, που πιστεύει και περιμένει άμεσα τη δικαίωσή της.


Η πρώτη συγκέντρωση της επαγγελματικής ομάδας θα γίνει τη Δευτέρα 16 Ιουλίου και άμεσα θα πραγματοποιηθούν ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και θ’ αρχίζουν οι προπονήσεις στο EMILEON SportCenter. Η επίσημη έναρξη της προετοιμασίας με προπόνηση που θα είναι ανοικτή στο κοινό, θα γίνει την Τετάρτη 23 Ιουλίου στο γήπεδο Παναιτωλικού.


Την ίδια ημέρα, με την επιστροφή του προέδρου Φώτη Κωστούλα στο Αγρίνιο, θα δοθεί συνέντευξη τύπου και θα γίνει η παρουσίαση του τεχνικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών της ομάδας.


Πηγή:http://www.panetolikos.gr/archives/news/item/2561-proetoimasia.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου