Σελίδες

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Κούγιας: «Για μασάζ ένα χρόνο καλά είναι…»


Με ιδιαίτερα χιουμοριστικό τρόπο απάντησε ο Αλέξης Κούγιας, στην πρόταση που έκανε για αγορά της ΠΑΕ Παναχαϊκής ο πρώην φυσικοθεραπευτής της ομάδας, Θανάσης Κωταντούλας. 

«Με τα 500.000 που προσφέρει, μόνο να μου κάνει μασάζ για ένα χρόνο μπορεί», τόνισε χαρακτηριστικά ο νομικός σύμβουλος των Πατρινών. 

Παράλληλα, ο Κούγιας υποστήριξε ότι δεν επηρεάζεται από γελοία άτομα (όπως τα χαρακτήρισε) που προσπαθούν να διακομωδήσουν την προσπάθεια που γίνεται καθημερινά στην Παναχαϊκή. 

Αναλυτικά, όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας: 

«Υπάρχουν κάποια γελοία πρόσωπα που διακωμωδούν την μεγάλη προσπάθεια μας κάθε μέρα και όλοι ξέρετε ποια είναι. Κάποιοι νομίζουν πως θα δημιουργήσουν ατμόσφαιρα τέτοια που θα επηρεάσει εμένα. Εγώ ξέρω τι θα κάνω. Από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας είχα να παλέψω με θεούς και δαίμονες, εδώ στην Πάτρα. 

Δεν υπάρχει πουθενά μα μην δίνουν γήπεδο στην Παναχαϊκή να κάνει προπόνηση. Δεν υπάρχει ομάδα στον κόσμο που ο ιδιοκτήτης της να έφτιαξε το γήπεδο και να έδωσε λεφτά και να μην έχει που να παίξει και να προπονηθεί η ομάδα. Ενώ καλείται να πληρώνει και 5.000 ευρώ για δυο προπονήσεις. Οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές είναι ήρωες. Την μισή εβδομάδα κάνουν 100 χιλιόμετρα για να προπονηθούν και αυτά τα χρήματα που σπαταλούνται να αποτελεί το μισό προϋπολογισμό ορισμένων ομάδων στην Β΄ Εθνική. Κάνεις δεν το αναδεικνύει. 

Λες και δεν ξέρετε ποιος είναι αυτό το άτομο… προβάλετε την πρόταση που έκανε. Οι παίκτες μετά τα ματς έκαναν αποθεραπείες στον Κρίθη! Αυτό κανείς δεν το έχει αναδείξει. Με 500.000 ευρώ που λέει ότι δίνει κάνουν μόνο για να μου κάνει μασάζ για ένα χρόνο. Θα ήθελα όμως να τον τιμωρήσω… και να δεχτώ την πρόταση να δω που θα έβρισκε ακόμα και αυτά τα χρήματα… Μόνο για να γελάσουμε…».

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου