Σελίδες

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Προεδρική δυσαρέσκεια για την ισοπαλία!


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν φανερά δυσαρεστημένος από την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και φρόντισε να μεταφέρει ηχηρό μήνυμα στους παίκτες!


Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους επικεφαλείς της αποστολής για να τους μεταφέρει την μεγάλη ενόχλησή του για το τελικό σκορ με τον ΠΑΟΚ. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν πιο δυσαρεστημένος από ποτέ για το Χ στην Τούμπα και δεν θα μπορούσε να το αφήσει να περάσει έτσι.


«Σήμερα αντί να ήταν μία μεγάλη και άνετη νίκη για την ομάδα μας στην Τούμπα καταφέραμε να χάσουμε βαθμούς, δίνοντας στον ΠΑΟΚ την δυνατότητα να πάρει την ισοπαλία. Αντί να νικήσουμε με 3-0 ή 4-0 φέραμε 1-1», τόνισε ανάμεσα στα άλλα ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών στα λεγόμενά του προς τους παίκτες του Ολυμπιακού. Εκτός αυτού μερίμνησε ώστε να τους χτυπήσει καμπανάκι... κινδύνου.


«Οι ποδοσφαιριστές μας δεν ήταν σοβαροί στο παιχνίδι. Δεν γίνεται να σοβαρεύονται οι παίκτες μας μόνο όταν πρόκειται για συμβόλαια. Πρέπει να το καταλάβουν όλοι καλά αυτό», έσπευσε να συμπληρώσει ο κ. Μαρινάκης. Στο ίδιο μήκος κύματος μάλιστα κινήθηκε και ο Σάββας Θεοδωρίδης με τα όσα είπε μετά τον αγώνα των ερυθρολεύκων με τον δικέφαλο του Βορρά.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου