Σελίδες

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Αυτό είναι το τέλος του Μοιραίου Έρωτα - Σήμερα το φινάλε!



Τελικά πόσο μοιραίο θα είναι το ΤΕΛΟΣ;

Ο "Μοιραίος Έρωτας" αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές ακόμα και στο τελευταίο επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα στις 16:50. Οι εξελίξεις και οι ανατροπές που περιμένουν τους πρωταγωνιστές είναι πολλές. Θάνατοι, απαγωγές είναι μερικά από αυτά που θα συμβούν στο αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι.



Στο το τελευταίο επεισόδιο, τίποτα πια δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στην ευτυχία του Χαρούν και της Εντά. Όλη τους η προσοχή εστιάζεται στη γαμήλια δεξίωση, ενώ ο Χαρούν έχει γίνει υπερπροστατευτικός από τη στιγμή που έμαθαν πως η Εντά περιμένει δίδυμα. Η Εντά ακολουθώντας την παράδοση επισκέπτεται το νεκροταφείο θρηνώντας μπροστά στον τάφο του πατέρα της. Ο Χαρούν καταφέρνει να της αλλάξει διάθεση στην πρόβα του γαμήλιου χορού. Μια ημέρα πριν το γάμο Χαρούν και Αράς απφασίζουν αν θάψουν για πάντα τα τσεκούρια του πολέμου και να συμφιλιωθούν.  Ο Αράς ξέρει πως δεν πρόκειται να βγάλει ποτέ από το μυαλό του την Εντά, αλλά δεν μπορεί και να σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία της. Ο γάμος είναι μια υπερπαραγωγή, είναι πλημμυρισμένη από συγκίνηση και ευτυχία. 


Η σχέση του Χαρούν και της Εντά περνώντας από σαράντα κύματα έχει αίσιο τέλος. Στο φινάλε της σειράς, δώδεκα χρόνια μετά, η πολύτεκνη οικογένεια του Χαρούν και της Εντά ετοιμάζεται για μια οικογενειακή φωτογραφία. Εκεί, η 17χρονη πια Γιαγμούρ έχει φέρει και τον φίλο της, γεγονός που θυμίζει στον Χαρούν πως τα βάσανα δεν τελειώνουν ποτέ!

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ


zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου