Σελίδες

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Dancing ή King of Mykonos προτίμησαν οι τηλεθεατές;


Ζέτα εναντίον Ζέτας! Ποιο πρόγραμμα έκανε μεγαλύτερη τηλεθέαση;

Δεύτερο live για το Dancing With The Stars III και η πρώτη αποχώρηση είναι γεγονός. Η Νικολέττα Ράλλη είναι η πρώτη που βρέθηκε εκτός show μετά από την ψηφοφορία των τηλεθεατών.

Το δυνατό χαρτί του ΑΝΤ1, το DWTS, στην πρεμιέρα του είχε σαρώσει τις τηλεθεάσεις με ποσοστό 41% στο γενικό σύνολο. Χθες, το αντίπαλο MEGA επέλεξε ένα ιδιόμορφο τρόπο να χτυπήσει τη δυναμική του show, επέλεξε να τοποθετήσει την Ζέτα Μακρυπούλια απέναντι στην Ζέτα Μακρυπούλια! Το Kings of Mykonos με πρωταγωνίστρια την Ζέτα έπαιξε απέναντι από το Dancing το βράδυ της χθεσινής Κυριακής. Τι επέλεξαν οι τηλεθεατές τελικά; Είδαν το show του ΑΝΤ1 ή αποχώρησαν μαζί με την Νικολέττα Ράλλη;

Με πολύ μεγάλη διαφορά το DWTS έμεινε στην κορυφή του πίνακα μετρήσεων της Nielsen με ποσοστό 37,6%. Η τηλεθέαση του show παρουσίασε μια μικρή υποχώρηση σε σχέση με αυτή της πρεμιέρας, μιας και αυτή τη φορά το MEGA επέλεξε να εντάξει στο πρόγραμμά του μια σύγχρονη ελληνική ταινία και όχι από τον παλιό κινηματογράφο, όπως είχε κάνει την προηγούμενη εβδομάδα. Παρ' όλα αυτά, η διαφορά των δύο καναλιών δεν άφησε ελπίδες πρωτιάς στο κανάλι της Μεσογείων, μόνο βελτίωση του μεριδίου του. Η ταινίας Kings of Mykonos σημείωσε 23%.

zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου