Σελίδες

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

CHAMPIONS LEAGUE: Η Φάση των ''16'' - Μέρος 4ο


Φυσιολογικά αποτελέσματα στις πρώτες αναμετρήσεις του τρίτου μέρους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Τόσο η Μπάγερν Μονάχου όσο και η Πόρτο κέρδισαν και ταυτόχρονα πολύς κόσμος ήταν αυτός που έβγαλε ένα πολύ καλό ταμείο. Στην περίπτωση μας, αυτό που θα λέγαμε ότι στράβωσε ήταν το γεγονός πως στο ντέρμπι της ιβηρικής χερσονήσου οι δυο ομάδες και ειδικά η Πόρτο κόλλησε στο ένα τέρμα, ενώ χάθηκαν πολλές ευκαιρίες, για να ανοίξει το παιχνίδι.

Σήμερα, κλείνει το πρώτο μέρος των αναμετρήσεων αυτής της φάσης με την ανανεωμένη Γαλατά να υποδέχεται την Σάλκε με τις αρκετές απουσίες, ενώ η Μίλαν θα δώσει μια πολύ σπουδαία μάχη με την Μπαρτσελόνα. Άλλοι δυο αγώνες με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και τέσσερις ομάδες που θα τα δώσουν όλα, μέχρι τελικής πτώσεως.

144 ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ - ΣΑΛΚΕ > 2,15 - 3,30 - 2,90 > U1,70 - Ο1,75
ΤΟΥΡΚ ΤΕΛΕΚΟΜ ΑΡΙΝΑ (52.695), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΚΑΛΟΥΜ (Σκωτία)
Η ανανεωμένη Γαλατά με τους Ντρογκμπά και Σνάιντερ λογικά βασικούς σου δίνει την αίσθηση πως μπορεί να καταφέρει πολλά πράγματα, απέναντι στην μέτρια το τελευταίο διάστημα Σάλκε. Οι δυο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, για πρώτη φορά στα Κύπελλα Ευρώπης και αυτό είναι κάτι το οποίο στοιχηματικά δεν μας βοηθά μιας και δεν ξέρουμε τι κάνουν σε μεταξύ τους παιχνίδια. Πάντως, οι Τούρκοι έχουν μια πολύ καλή ευκαιρία να πάρουν ένα σημαντικό τρίποντο και να έχουν έτσι τον πρώτο λόγο για τον επαναληπτικό που θα ακολουθήσει σε δυο βδομάδες στην Γερμανία.

145 ΜΙΛΑΝ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ > 5,25 - 3,90 - 1,50 > U1,90 - Ο1,55
ΣΑΝ ΣΙΡΟ (80.018), ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΡΕΓΚ ΤΟΜΣΟΝ (Σκωτία)
Αναμφισβήτητα είναι από τις αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν σε αυτή την φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Αν και η Μίλαν θα παλέψει χωρίς βασικά στελέχη, όπως ο Μπαλοτέλι δεν παύει να είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, δίχως κάποια απουσία να κοιτά πως θα καθαρίσει το θέμα της πρόκρισης, αν είναι δυνατόν και από απόψε το βράδυ. Στοιχηματικά, έχουν δίκιο όσοι πιστεύουν πως η απόδοση που δίνετε στον άσο, προκαλεί - έτσι όπως προκαλούσε και το διπλό της Μάντσεστερ κόντρα στην Ρεάλ. Θεωρώ, πως θα έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ ανοιχτό ματς και πλούσιο σε γκολ. Αξίζει λοιπόν να κινηθούμε προς τα εκεί και όχι απαραίτητα σε κάποιο σημείο, ως προς τον νικητή. 


Εν Συντομία...
144 ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ - ΣΑΛΚΕ > Άσος - 1/1 > 2,15 - 3,60
145 ΜΙΛΑΝ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ > 4-6 τέρματα > 2,60

Ειδικά Στοιχήματα...
014 ΜΙΛΑΝ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ > 113 ΕΛ ΣΑΡΑΟΥΙ > 9,00
ΣΥΝΟΛΟ ΚΟΡΝΕΡ > 321 15+ > 5,50

015 ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ - ΣΑΛΚΕ
ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ > 122 ΝΤΡΟΓΚΜΠΑ > 6,00
ΣΥΝΟΛΟ ΚΟΡΝΕΡ > 321 15+ > 5,50

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου