Σελίδες

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Αργεντινή,χωρίς αρχή-ΜΕΣΙ-τέλος!


Για κλάματα είναι και η δεύτερη εμφάνιση που έκαναν οι παίχτες της Αργεντινής. Πριν απο λίγο ολοκληρώθηκε το παιχνίδι με αντίπαλο την Κολομβία και το τελικό 0-0,απλά την κάνει να περιμένει μια απλή πρόκριση που και αυτό ως τώρα δείχνει χλωμό.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Σέρχιο Μπαουτίστα,ήταν αυτή που μπήκε δυνατά χάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Στην συνέχεια ανέβηκε η ομάδα της Κολομβίας και οι δικές της φάσεις ήταν άκρως επικίνδυνες. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η Αργεντινή προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού,όμως η ομάδα της Κολομβίας είχε την τελευταία λέξη με δυο χαμένες ευκαιρίες.
Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και απορούσε κανείς,γιατί ο Σέρχιο δεν έβαζε τον Αγκουέρο παίχτης που έδωσε τον πρώτο βαθμό στο 1-1 με την Βολιβία και ένας απο αυτούς που έπρεπε να είναι στην βασική ενδεκάδα. Η συγκεκριμένη αλλαγή αλλά και η είσοδος του Ινγκουαϊν έδειξε μια άνοδο στις επιθέσεις της οικοδέσποινας,χωρίς όμως να έρχεται το γκολ. Απο την αντίπαλη πλευρά σταμάτησε ο ρυθμός του Μορένα απο το πρώτο ημίχρονο και ανέβηκε ο Φαλκάο που κατάφερε να χάσει ένα τετ-α-τετ. Έτσι το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 0-0,με την Κολομβία να φεύγει με το χαμόγελο στα χείλη και την Αργεντινή να είναι σε μαύρα χάλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου