Σελίδες

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Άλλος έχει τ' όνομα και άλλος έχει την χάρη!


Το παιχνίδι έμοιαζε ως τελικός για του παίχτες και τον προπονητή της Εθνικής Αργεντινής. Η ώρα έφτασε και ο αγώνας ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να είναι λίγο μπερδεμένοι στον αγωνιστικό χώρο.
Σύντομα όμως έβλεπε κανείς μια διαφορετική προσέγγιση του παιχνιδιού,ακόμη και απο τον ίδιο τον προπονητή βάζοντας ως βασικό αυτήν την φορά τον...Κουν Αγκουέρο.
Με δυο δικά του γκολ και ένα του Ντι Μαρία η Αργεντινή κλείνει προς το παρόν στόματα και περνά έστω και την τελευταία στιγμή στην επόμενη φάση.
Δέχομαι οτι ο Μέσι ήταν καλύτερος σε σχέση με τα δυο προηγούμενα παιχνίδια,αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ο Μεσί-ας που έχει να κάνει με την Μπαρτσελόνα.
Το πρώτο ημίχρονο εξελίχθηκε ως ένας μονόλογος απο τους παίχτες του Σέρχιο Μπατίστα. Οι ευκαίριες που έχαναν οι παίχτες της Αργεντινής,ήταν απίστευτες. Όμως νομίζω ότι ο Αγκουέρο χτύπησε στο καλύτερο σημείο,λίγο πριν οι δυο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια κάνοντας το 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο τα πόδια των παιχτών της Αργεντινής είχαν λυθεί και τα επόμενα δυο γκολ απο τους Αγκουέρο και Ντι Μαρία αντίστοιχα κάνουν το 3-0 και κλειδώνουν την πρόκριση,για την οικοδέσποινα. Προς τα τελευταία λεπτά ο ρυθμός έπεσε, με την Κόστα Ρίκα να έχει παραδωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου