Σελίδες

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Πολλά επιστρέφουν αλλά εμείς κρατάμε λίγα...2/3


Απόψε στις 21:00 η Γαλλία 2,επιστρέφει έτσι όπως την έχουμε μάθει τα τελευταία χρόνια,δλδ παρασκευή βράδυ. Πρώτη αγωνιστική η σημερινή και τα στοιχεία που έχουμε είναι πολύ λίγα. Για την ακρίβεια το μόνο στοιχείο που μπορούμε να πούμε ότι έχουμε είναι η Παράδοση.

Πρεμιέρα και στο πρωτάθλημα του Βελγίου. Η Άντερλεχτ είναι το φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου,όμως σε μια πρεμιέρα τα πάντα είναι ρευστά. Παράδοση δεν υπάρχει ανάμεσα σε δυο ομάδες που δεν εχουν αγωνιστεί ποτέ στο παρελθόν,για το πρωτάθλημα. Η Ούντ Χέβερλι Λέουβεν είναι η μια απο τις δυο ομάδες που θα αγωνίζονται στην μεγάλη κατηγορία.Ανέβηκε ως πρωταθλήτρια απο την Exqi League. Η άλλη νεοφώτιστη ομάδα είναι η Μονς που έκανε την ανατροπή στους αγώνες με την Ούπεν.

Στις 21:30 έχουμε τον πρώτο γύρο του Γερμανικού Κυπέλλου. Ομάδες γνωστές αλλά και άγνωστες απο μικρότερες κατηγορίες έρχονται αντιμέτωπες σε νοκ άουτ αναμετρήσεις. Καλό θα ήταν στοιχηματικά να μην ασχοληθούμε σε καμία των περιπτώσεων,διότι δεν ξέρουμε ποιες θέλουν πραγματικά να συνεχίσουν και ποιες δεν ενδιαφέρονται καθόλου.

Για σήμερα κρατάμε...

204 Μπαστιά - Ίστρ > Άσος > 1,80 Πέρασε 3-1

205 Σεντάν - Νάντ > Over > 2,10 Χάθηκε 2-0

219 Άσα - Α μπέσε Νατάλ > Άσος > 2,00 Πέρασε 4-3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου