Σελίδες

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Σεβασμός,στο νέο αφεντικό της Νοτίου Αμερικής!

Αυτήν την ώρα η Ουρουγουάη σηκώνει το 15ο τρόπαιο του Copa America. Πλέον είναι το νέο αφεντικό της Νοτίου Αμερικής έχοντας αφήσει πίσω της την Αργεντινή με 14 κούπες και την Βραζιλία πολύ περισσότερο με 8 κατακτήσεις.

Στην φάση των ομίλων τερμάτισε στην δεύτερη θέση με 5 βαθμούς,δυο λιγότερους απο την πρωτοπόρο Χιλή. Στην πρεμιέρα έμεινε στο 1-1 με την ομάδα του Περού. Την δεύτερη αγωνιστική έμεινε πάλι στο 1-1 με την Χιλή και την τελευταία αγωνιστική κέρδισε το αδιάφορο Μεξικό με 1-0.

Στα προημιτελικά βρήκε την διοργανώτρια,Αργεντινή και στην διαδικασία των πέναλτι επικράτησε με 4-5,έτσι άφησε απ'εξω την παρεά του Μέσι και ο δρόμος έδειχνε να είχε στρωθεί κατάλληλα για κούπα.Ειδικά την επόμενη μέρα που αποκλείστηκε και η Βραζιλία,όλα έλεγαν οτι είναι πλέον το ακλόνητο φαβορί.

Στα ημιτελικά ξεπέρασε σχετικά εύκολα το τελευταίο εμπόδιο πριν τον Μεγάλο Τελικό της Κυριακής που λεγόταν Περού. Η ομάδα του Μαρκαριάν κατάφερε να κοντράρει τους ''σελέστε'' για ένα μόνο ημίχρονο ενώ στο δεύτερο ο Σουάρες καθάρισε με δυο προσωπικά του τέρματα.

Ο Τελικός,μόνο τελικός δεν ήταν. Απο πολύ νωρίς η Ουρουγουάη έδειξε ποιος είναι το αφεντικό και τα γκολ των Σουάρες και Φορλάν ήταν αυτά που καθάρισαν την Παραγουάη. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στις καθυστερήσεις με ένα ακόμη τέρμα του Φορλάν.

ΝΙΚΗΤΗΣ Copa America 2011: ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου