Σελίδες

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Champions League: Η Φάση των ''16'' - Μέρος 1ο...1/3


Ο Άγιος Βαλεντίνος,φέτος γιορτάζει με δυο σπουδαίες Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις τύπου CHL.
Στις 21:45 ζωντανά απο την τηλεόραση του Mega η Λεβερκούζεν υποδέχεται την Μπαρτσελόνα,ενώ την ίδια ώρα η Λιόν φιλοξενεί στην Ελληνοκυπριακή για όλους μας,ομάδα του ΑΠΟΕΛ!

Νωρίτερα,ακούσατε απο την ραδιοφωνική μας εκπομπή ''Goal...στα Κέρδη'' και τον ΑΓΡΙΝΙΟ 9.37FM τις ειδήσεις μας,τα σχόλια και τις εκτιμήσεις μας,πάνω στα δυο αυτά παιχνίδια. Πλέον,έχετε την ευκαιρία να τα δείτε και γραπτώς,όπως αυτά παρουσιάζονται εδώ,λίγο παρακάτω....

103 ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ > 7,00 - 4,20 - 1,35 > U2,00 - Ο1,50
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΡΕΓΚ ΤΟΜΣΟΝ (ΣΚΩΤΙΑ)
Ωραίο ζευγάρι,δεν ξέρω κατα πόσοι θα ήθελαν να δουν απο το Mega αυτό το παιχνίδι,όμως υπάρχει
αγωνία για το ποια Μπαρτσελόνα θα δούμε στον αγωνιστικό χώρο. Η Φοβερή ομάδα που έκανε τα πάντα τόσο υπέροχα και καλά,η ομάδα που μάγευε τα τελευταία χρόνια αρχίζει να χάνεται και αυτό δεν είναι και το καλύτερο για όσους τα τελευταία χρόνια ταυτίστηκαν με την μπάλα που δίδαξε.
Θα είναι κρίμα,ίσως και λίγο άδικο να έρθει η καθίζηση τόσο απότομα. Στην Ισπανία η διαφορά απο την Ρεάλ Μαδρίτης είναι στο -10 και ο ίδιος ο Γκουαρντιόλα,έδειξε να το έχει χάσει,ζητώντας απο τους παίχτες του να ρίξουν το βάρος τους στο Champions League,αν όμως χαθεί και αυτό με ένα Σούπερ Καπ και ένα Κύπελλο Ισπανίας,δεν θα θεωρείται και η καλύτερη χρονιά. Απο την αντίθετη πλευρά η Λεβερκούζεν,είναι μια κλασική ομάδα με τα γνωστά σκαμπανεβάσματα. Απέχει απο τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη δέκα πόντους ενώ για την διεκδίκηση του τίτλου έχασε κάθε τέτοιο προνόμοιο αρκετά νωρίς,στο πρωτάθλημα. Στοιχηματικά,δεν αξίζει το 1,35 και έτσι θα φύγουμε στην λύση των πολλών τερμάτων.

104 ΛΙΟΝ - ΑΠΟΕΛ > 1,35 - 3,75 - 7,50 > U1,72 - Ο1,72
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΠΑΟΛΟ ΤΑΛΙΑΒΕΝΤΟ (ΙΤΑΛΙΑ)
Όνειρο ζώ και μην με ξυπνάτε τώρα. Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλων Ελλήνων Λευκωσίας
δίνει απόψε μια νέα σπουδαία μάχη στην προσπάθεια για διάκριση στα προημιτελικά του θεσμού.
Τα τελευταία χρόνια,έχει δείξει σημάδια όχι απλής βελτίωσης αλλά και εικόνα μιας ομάδας που έχει
χρόνια εμπειρίας σε μία τέτοια υψηλού επιπέδου διοργάνωση. Νωρίτερα στους ομίλους ξεπέρασε τα εμπόδια των Πόρτο,Σαχτάρ Ντόνετσκ και Ζεντί,ενώ σήμερα θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Ολιμπίκ Λιόν. Η Γαλλική ομάδα έχει χάσει σημαντικό έδαφος στο Πρωτάθλημα,μάλιστα το Σάββατο ηττήθηκε εντός έδρας απο την Καέν με 1-2. Η Λιόν κάποια στιγμή θα ήθελε απο την μεριά της,το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη,αλλά όσο υπάρχουν ομάδες όπως Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Μπάγερν Μονάχου,δύσκολα θα κάνει κάτι τέτοιο. Στοιχηματικά,και εδώ η απόδοση που δίνεται στον άσο είναι ιδίατερα μικρή και δεν τιμά το τι έχει καταφέρει ως τώρα ο ΑΠΟΕΛ,ακόμα και βαριά ήττα να έχει σήμερα οφείλουμε να στηρίξουμε ότι έχει δείξει.


Εν Συντομία...
103 ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ > OVER > 1,50 Πέρασε 1-3
104 ΛΙΟΝ - ΑΠΟΕΛ > Χ2/ΟVER > 2,50/1,72 Χάθηκε/Χάθηκε 1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου