Σελίδες

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Super League: 20η Αγωνιστική - Μέρος 1ο...1/3


Μπαίνουμε στην τελική ευθεία του Ελληνικού Πρωταθλήματος και της κανονικής διάρκειας αυτού, με τις ομάδες να βγάζουμε πλέον τα γνωστά κομπιουτεράκια και να κάνουν τους λογαριασμούς τους,για το αν θα τα βγάλουν πέρα με τους στόχους που έχουν θέσει ή θα χρειστεί να κάνουν...περικοπές.

Αν και το πρώτο μέρος της 20ης αγωνιστικής ξεκινά σε λίγες ώρες το 1ο ημίχρονο των παιχνιδιών εκτός γηπέδου έχει αρχίσει. Η περίεργη για πολλούς αναβολή των εξ αναβολής αναμετρήσεων για Λεβαδειακό και Δόξα,με το αίτημα της κούρασης,αλλά η αλλαγή του υπόπτη στο παιχνίδι της Τούμπας, λίγες ώρες πριν διεξαχθεί κάνει πολλούς ή λίγους να πάει το μυαλό τους,στο πονηρό. Θα μου πείτε βέβαια στην Ελλάδα δούμε,άρα το έχουμε συνήθειο.

Στοιχηματικά,κάτι τέτοια ίσως παίζουν ρόλο μικρό ή μεγάλο,αγωνιστικά όμως τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και σπάνια θα χάσει η ομάδα που αξίζει. Αν και απο την στιγμή που υπάρχει και η ισοπαλία στο ποδόσφαιρο,εκεί χαλάνε όλα. Ας ελπίσουμε μετά το τέλος του πρώτου μέρους,αλλά και ολόκληρης της αγωνιστικής,πρωταγωνιστές να μείνουν οι παίχτες και όχι οι διαιτητές ή οι διοικήσεις των ομάδων με τυχόν δηλώσεις που θα έχουυν κάνει.

301 Εργοτέλης - ΟΦΗ > 2,20 - 2,85 - 2,85 > U1,45 - Ο2,10
Μονομαχία για τους Κρητικούς με φόντο το τρίποντο και φυσικά την νίκη στο τοπικό ντέρμπι. Αγωνιστικά, η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου,δείχνει να είναι ανεβασμένη στα εντός έδρας παιχνίδια με 5-3-2 κόντρα στην αδυναμία που έχει η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου εκτός έδρας.
Μπορεί η Παράδοση 1-1-2 να μην βοηθά τους γηπεδούχους,αλλά οι απουσίες του ΟΦΗ και κυρίως αυτή του Βαγγέλη Μάντζιου,κάνει τον Εργοτέλη να ζητήσει την νίκη και τους τρεις βαθμούς.
Στοιχηματικά,όποιο σημείο και αν διαλέξουμε αξίζει,έτσι λοιπόν πάμε υπέρ του Άσου,στο 2,20.

302 Κέρκυρα - Πας Γιάννενα > 2,20 - 2,90 - 2,85 > U1,40 - Ο2,20
Άλλο ένα ντέρμπι,την ίδια ώρα. Για την σωτηρία τους αγωνίζονται η Κέρκυρα με τον Πας. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και οποιοδήποτε για αυτούς άλλο αποτέλεσμα πέρα απο την νίκη τους δείχνει τον δρόμο της Β΄Εθνικής. Ο Πας είναι εν μέρη άνετος μετά την νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό, με 1-0 απο το τέρμα του Βίλα. Αγωνιστικά, η Κέρκυρα τα πάει καλά εντός,ενώ ο Πας εκτός πέρα απο μια ισοπαλία και επτά ήττες,δεν διαθέτει τίποτα άλλο. Μπορεί,τον Παναιτωλικό να τον βολεύει η ισοπαλία και αν ξεφύγει απο εκεί το διπλό,αλλά το στοίχημα δεν είναι συναίσθημα.

320 Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός > 6,20 - 3,35 - 1,45 > U1,45 - Ο2,10
Εδώ είναι το ζουμί. Οι δυο ομάδες είναι ξεκούραστες. Το παράξενο είναι ότι δεν είναι μόνο ο ένας,αλλά και οι δυο μιας και μεσοβδόμαδα ο Λεβαδειακός δεν έδωσε το εξ αναβολής παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός ξέρει ότι αν πάρει το παιχνίδι,στέλνει στον Ολυμπιακό το ''μπαλάκι'' για την εξέλιξη του Πρωταθλήματος. Η Παράδοση είναι υπέρ των πρασίνων,αν και ο Λεβαδειακός δεν θεωρώ ότι θα πέσει τόσο εύκολα,όπως και στον πρώτο γύρο,ειδικά την στιγμή όπου η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέϊρα,θα έχει προβλήματα με το σημαντικό αυτό της απουσίας του ηγέτη,Λέτο.

Εν Συντομία...
301 Εργοτέλης - ΟΦΗ > Άσος > 2,20 Χάθηκε 0-1
302 Κέρκυρα - Πας Γιάννενα > Άσος > 2,20 Χάθηκε 1-2
320 Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός > > 2,17 Πέρασε 1-0

Περισσότερα,για το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα το μεσημέρι 15:00 με 17:00
στην συχνότητα του ΑΓΡΙΝΙΟ 9.37FM και την εκπομπή ''Goal...στα Κέρδη''.
Σας περιμένουμε στην παρέα μας και διαδικτυακά μέσα
απο το http://easyradio.gr/agrinio937/ ή το http://www.multiradio.gr/media_player.php?station=948

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου