Σελίδες

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Super League: 22η Αγωνιστική - Μέρος 1ο...0/2


Μπορεί η 22η αγωνιστική να είναι έτοιμη να αρχίσει παρ'όλα αυτά έχουμε ήδη την πρώτη αναβολή.
Όπως όλα δείχνουν και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το παιχνίδι ΑΕΚ - ΟΦΗ δεν θα διεξαχθεί μιας και στην πλευρά της Ένωσης υπάρχει σχετική αναφορά για την μη επικύρωση των εισιτηρίων και στην περίπτωση να μην υπάρχει η σχετική ασφάλεια,αποφάσισαν να αναβληθεί. Βέβαια,απο την πλευρά του ΟΦΗ μόνο λογικά δεν τα βλέπουν αυτά αφού απορούν πως γίνεται λίγες ώρες πριν να γίνεται τέτοιου είδους αλλαγή. Οι Κρητικοί,δεν δέχονται κάτι τέτοια και περιμένουν να διεξαχθεί κανονικά.

309 Εργοτέλης - Παναθηναϊκός > 4,50 - 3,30 - 1,60 > U1,45 - Ο2,10
Η Ομάδα της Κρήτης,αν και στην αρχή της χρονιάς έδειχνε ότι ζητά το κάτι παραπάνω,πλέον έχει φτάσει σε μια όχι και τόσο ωραία κατάσταση. Ειδικά εκτός έδρας δεν υπάρχει,αλλά για καλή του τύχη εντός έδρας δείχνει πως είναι μια ομάδα με 5-3-3. Κόντρα σε έναν Παναθηναϊκό όπου έχει τα σχετικά προβλήματα για ακόμα μια φορά με τις απουσίες των Λέτο και Κουίνσι. Η Παράδοση είναι συντριπτικά υπέρ των πρασίνων,αλλά η πορεία τους και γενικά όλα τα στοιχεία μου φέρνουν στο μυαλό την εξ αναβολής αναμέτρηση,Πάρμα - Γιουβέντους...

310 Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης > 1,70 - 3,20 - 4,00 > U1,40 - Ο2,20
Η Ξάνθη ως πόλη φημίζεται για ένα απο τα καλύτερα Καρναβάλια που γίνονται κάθε χρόνο. Αλλά την φετινή σεζόν κουβεντιάζεται απο πολλές μεριές και για την φοβερή, για τα επίπεδά της πορεία που έχει στους αγωνιστικούς χώρους. Ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια στέκεται με 5-2-3 και γενικά οδεύει για πολύ παραπάνω πράγματα. Απο την άλλη μεριά ο Αστέρας,εκτός έδρας μόνο ομάδα δεν θυμίζει με μία πορεία που σε κανέναν δεν αρέσει (2-1-8). Η Παράδοση υπέρ των γηπεδούχων.


Εν Συντομία...
309 Εργοτέλης - Παναθηναϊκός > > 1,90 Χάθηκε 0-2
310 Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης > Άσος > 1,70 Χάθηκε 0-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου