Σελίδες

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Super League: 20η Αγωνιστική - Μέρος 2ο...1/5


Για Άσους πηγαίναμε και με διπλά φύγαμε. ΟΦΗ και Πας Γιάννενα,έκαναν την έκπληξη και πήραν αποτελέσματα που τους δίνουν ψυχολογικό και βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι κρητικοί,στο τοπικό ντέρμπι με τον Εργοτέλη κέρδισαν με 0-1,έπειτα απο γκολ που έδωσε εν μέρη η άμυνα των γηπεδούχων. Στο άλλο παιχνίδι απο την πρώτη στιγμή ο Πας έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο και πλέον ισοβαθμεί με τον Παναιτωλικό λίγο παραπάνω απο την επικίνδυνη ζώνη. Βέβαια,η ομάδα του Αγρίνιου έχει ένα παιχνίδι λιγότερο,για να έρθουν μεταξύ τους στα ίσια. Στο τελευταίο,χρονικά παιχνίδι της ημέρας ο Παναθηναϊκός σκόνταψε στην Λειβαδειά και ηττήθηκε με 1-0,βάζοντας φωτιά στον τίτλο.

Στο σημερινό,δεύτερο μέρος της 20ης αγωνιστικής υπάρχουν κομβικές αναμετρήσεις στην κορυφή,αλλά και στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Ξεχωρίζει το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός,ενώ απο εκεί και ύστερα έχουμε Ξάνθη - Άρης, ΑΕΚ - Πανιώνιος, Αστέρας Τρίπολης - Δόξα Δράμας και φυσικά το παιχνίδι Παναιτωλικός - Ατρόμητος. Λίγο παρακάτω θα δείτε ορισμένες αναφορές και εκτιμήσεις για τις αναμετρήσεις αυτές...

361 Αστέρας Τρίπολης - Δόξα Δράμας > 1,35 - 4,00 > 6,20 > U1,45 - Ο2,10
Τώρα τελευταία ο Αστέρας έχει ένα θετικό σερί που τον έχει φέρει σε μια αρκετά καλή θέση και δείχνει ότι μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία αν συνεχίσει έτσι. Θεωρητικά,σήμερα δείχνει το μεγάλο φαβορί κόντρα στην Δόξα,θέλοντας και μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου. Η Δόξα δεν ξέρω πως ελπίδες μπορεί να έχει,αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως δεν διαλέγει αναμετρήσεις και τα κοιτά όλα,ένα προς ένα. Ίσως έχουμε έκπληξη στην Τρίπολη.

362 Παναιτωλικός - Ατρόμητος > 2,35 - 2,85 - 2,65 > U1,40 - Ο2,20
Έπειτα απο δυο μήνες μόνο ο Παναιτωλικός καλείται να δείξει ότι δεν ανέβηκε τυχαία στην μεγάλη κατηγορία και πως θα ήθελε να παραμείνει εκεί χωρίς ιδιαίτερες περιπέτειες,κερδίζοντας τρεις βαθμούς κόντρα σε μια ομάδα με την οποία θα έλεγα ότι έχουμε αρκετά καλές σχέσεις. Μην ξεχνάμε ότι ο Πρόεδρος του Ατρομήτου,Γιώργος Σπανός είναι απο το Αγρίνιο και παλιά είχε ακουστεί ώστε να πάρει την ομάδα του Παναιτωλικού. Στα αγωνιστικά ο Ατρόμητος ίσως αρχίσει να δείχνει ένα άλλο πρόσωπο,μιας και είναι πολύ κοντά για έξοδο στην Ευρώπη μέσα απο το Κύπελλο.

384 ΑΕΚ - Πανιώνιος > 1,45 - 3,60 - 5,40 > U1,50 - Ο2,00
Αυτή την στιγμή στην Ένωση το πρώτο πράγμα που τους απασχολεί δεν είναι τόσο το αγωνιστικό κομμάτι,καθώς κάτι παραπάνω απο την είσοδο στην 5άδα δεν μπορούν να διεκδικήσουν. Έτσι,οι εξελίξεις περί του νέου γηπέδου στην Φιλαδέλφια,αλλά και ότι έχει άμεση σχέση με την οικονομική κατάσταση της ομάδας τους απασχολεί ιδιαίτερα. Όλα αυτά σε μια περίοδο όπου οι αναμετρήσεις για την ομάδα του Νίκου Κωστένογλου,δεν είναι και όσο πιο εύκολες θα μπορούσαν. Ο Πανιώνιος,είναι μια απο τις ομάδες του Πρωταθλήματος που τα πάνε καλύτερα εκτός έδρας συν το γεγονός ότι κόντρα στην ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια έχει ''αρπάξει'' δυο ισοπαλίες με το ίδιο σκορ,1-1.

394 Ξάνθη - Άρης > 2,15 - 2,90 - 2,90 > U1,45 - Ο2,10
Ντέρμπι,με άρωμα Ευρώπης για τις δυο ομάδες. Ο παλιός είναι αλλιώς,αλλά ο νέος είναι ωραίος. Στην περίπτωση μας, ο Άρης δύσκολα θα προλάβει να γίνει νέος και έτσι μένει ως παλιός. Θεωρητικά,προλαβαίνει την έξοδο,αν και θεωρώ ότι θα μείνει σχετικά στην μέση του βαθμολογικού πίνακα. Απόψε διασταυρώνει τα ξίφη του,με μια απο τις φετινές εκπλήξεις Η Ξάνθη έχει κάνει πολλούς να σκοντά-ψουν και θα ήθελε πολύ να το συνεχίσει με ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα. Αν και η Παράδοση είναι μοιρασμένη,νιώθω πως έχει τον πρώτο λόγο.

395 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός > 3,00 - 3,00 - 2,20 > U1,45 - Ο2,10
Έπειτα,απο το δώρο του Μελισσά προς την ομάδα του Λεβαδειακού πρώτα και ύστερα στον Ολυμπιακό,οι φιλοξενούμενοι θα ζητήσουν σε μεγαλύτερο βαθμό το τρίποντο στην καυτή και κατάμεστη Τούμπα. Κίντρο,σε ένα ντέρμπι έχουν όλοι,αλλά σε σχέση με τα μετέπειτα κίνητρα ο ΠΑΟΚ πέρα απο την είσοδο στην τελική 5άδα και μια καλή συνέχεια στην Ευρώπη,δεν έχει κάτι άλλο. Ο Ολυμπιακός είναι μπλεγμένος όχι σε τυχόν ερωτικά τρίγωνα,αλλά συμμετέχει ενεργά σε Πρωτάθλημα,Κύπελλο και Ευρωπαϊκό και θέλει να αποδείξει ότι είναι γενημμένος Πρωταθλητής.


Εν Συντομία
361 Αστέρας Τρίπολης - Δόξα Δράμας > Χ2 > 2,43 Χάθηκε 1-0
362 Παναιτωλικός - Ατρόμητος > Άσος > 2,35 Χάθηκε 1-1
384 ΑΕΚ - Πανιώνιος > Χ2 > 2,16 Χάθηκε 1-0
394 Ξάνθη - Άρης > Άσος > 2,15 Χάθηκε 0-2
395 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός > Διπλό > 2,20 Πέρασε 0-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου