Σελίδες

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Λεμονής: ''Πού ήρθα,ρε'';



Αγρίεψαν τα πράγματα στο Αγρίνιο... Οι οπαδοί του Παναιτωλικού κουράστηκαν να είναι τα καλά παιδιά και αυτό το αντιλήφθηκαν άπαντες τα ξημερώματα της Πέμπτης, κατά την επιστροφή της αποστολής από τη Λιβαδειά.

Πρώτα απ' όλους οι παίκτες και βεβαίως ο Λεμονής, που τα είχε χαμένα από την υποδοχή. Το πούλμαν κουνιόταν σαν να γίνεται σεισμός, οι ύβρεις και οι προειδοποιήσεις έδιναν κι έπαιρναν και από θαύμα αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Το «πού ήρθα, ρε;» που ακούστηκε να λέει κάποια στιγμή ο Λεμονής, όταν η ομάδα κατάφερε να φτάσει στα αποδυτήρια, αποτυπώνει πλήρως την κατάσταση. Ο τεχνικός του Παναιτωλικού ήταν έξω φρενών με τη διοίκηση, καθώς όπως έλεγε «είναι δυνατόν να μας περιμένουν 300 άτομα μέσα στα μεσάνυχτα και να μην υπάρχει ούτε ένα περιπολικό να μας προφυλάξει; Πού είναι η διοίκηση; Ούτε ένας άνθρωπος να προλάβει τα πράγματα;».

Την ίδια ώρα τα κουμπαράκια Χαριστέας και Θεοδωρίδης, που ήταν στο επίκεντρο των αποδοκιμασιών από τους οπαδούς, τα είχαν όλα, άκουγαν και μερίδα συμπαικτών τους να τους πικάρει και να αναρωτιέται: «Ο Τεννές έφταιγε για όλα;».

Το θέμα, πάντως, είναι πως ο προπονητής αλλά και πολλοί ποδοσφαιριστές, χωρίς να θέλουν να το πιστέψουν, φοβούνται μήπως η μαζική οργή και η αγανάκτηση των οπαδών, σε συνδυασμό με την παντελή απουσία της διοίκησης, δεν ήταν απλά και μόνο αυθόρμητες αντιδράσεις...

>> Δεν είναι μόνο όσα είπε ο Χαριστέας στη συνέντευξή του για τους «αγροίκους» του Αγρινίου... Εχει βουίξει η πόλη πως τόσο αυτός όσο και το κουμπαράκι του ο Θεοδωρίδης έχουν κλείσει εδώ και καιρό στον Αρη! Γι' αυτό και αναπολεί τόσο τη Θεσσαλονίκη...

>> Σαν να μην έφταναν στον Λεμονή όσα ζει με το «καλημέρα» στο Αγρίνιο, άνοιξε και το πρώτο μέτωπο. Οταν έκανε αλλαγή τον Ακαλέ, ο πολυδιαφημισμένος σταρ δεν του έδωσε το χέρι και κάθισε στον πάγκο με κάτι μούτρα μέχρι το έδαφος. Ο sir Τάκης έχει μια «χρυσή» ευκαιρία τώρα που είναι νωρίς να ρίξει μια «σκούπα» στα αποδυτήρια. Αλλιώς θα υποβιβαστεί μοιραία σε... μπάτλερ.

Η απορία του Κομπότη
Συνέβη στη Λιβαδειά μετά το παιχνίδι της Τετάρτης. Μερίδα οπαδών του Παναιτωλικού που είχαν μεταβεί στην πόλη της Βοιωτίας για το παιχνίδι έψαχναν μετά μανίας το πούλμαν της ομάδας για να παραπονεθούν στη διοίκηση και στους ποδοσφαιριστές για τη νέα ήττα. Προσπαθώντας να βρουν άκρη, «τράκαραν» με τον Κομπότη, ο οποίος -αφού τους υπέδειξε το σημείο- τους έπιασε την κουβέντα εκφράζοντας την απορία του για την καθίζηση της ομάδας!

«Τι γίνεται με σας, ρε παιδιά; Δεν μπορώ να καταλάβω. Σήμερα σας παίξαμε για πλάκα. Για πέντε γκολ ήσασταν. Τι φταίει;». Απάντηση δεν γνωρίζουμε αν πήρε, αλλά μόνο και μόνο το ότι ακόμη και ο δαιμόνιος Κομπότης σηκώνει τα χέρια με την κατάσταση στο Αγρίνιο, ε, αυτό τα λέει όλα...

2 + ένας...
Τώρα που φούντωσε η μάχη στην ουρά άρχισε να συζητείται έντονα στην πιάτσα πως από τις τρεις ομάδες που θα πέσουν μόνο οι δύο θα είναι βάσει βαθμολογίας και η άλλη λόγω χρεών! Φυσικά το θέμα είναι αν ο μελλοθάνατος το γνωρίζει ή θα του το σφυρίξουν όταν δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Κι αν το γνωρίζει, κάνει τίποτα;

Οποιος βιάζεται σκοντάφτει...
Δεν βιάζονται στον Ατρόμητο για τον Παπουλή. Μπορεί ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ να κάνει σούπερ χρονιά και να αρέσει τόσο στον Σπανό όσο και στον Δώνη, όμως στον Ατρόμητο είναι αποφασισμένοι να την παρακολουθήσουν και να την ψηλαφίσουν περισσότερο την περίπτωση.

Αλλωστε τα παραδείγματα τόσο του Μακρή όσο και του Μπέλιτς είναι ακόμη νωπά. Και οι δυο ποδοσφαιριστές έκαναν πέρυσι φοβερό πρωτάθλημα, στο Περιστέρι τους έκλεισαν με συνοπτικές διαδικασίες, αλλά τελικά δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες τους.

Ετσι θα περιμένουν. Αλλωστε η περίπτωση του Παπουλή δεν ήταν ευθύς εξαρχής στο μυαλό τους, αλλά έπεσε στο τραπέζι πακέτο με την πρόταση του Μάντζιου. Ασχετα αν το πράγμα ήρθε κι έδεσε... Της θλάσης το κάγκελο

Πολλές μαζεμένες θλάσεις έπεσαν τώρα τελευταία στα Γιάννενα... Και Γεωργίου και Τζημόπουλος και Ντε Βισέντι και Ζαμπρέλα, ενώ ο Μπακαγιόκο πιάστηκε στη μέση. Τα παλικάρια (κατά τον Αγγελο) πονάνε και όλοι ψάχνονται.

Δεν θα ενδώσει αμέσως
Είχε τις ενστάσεις του ο Κομπότης για τον Παράσχο στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά τώρα πίνει νερό στο όνομά του. Και είναι σίγουρο πως, εφόσον η ομάδα σωθεί με το καλό, θα του προτείνει να συνεχίσουν μαζί και τη νέα περίοδο, έχοντας στο πλευρό του και τον Κασναφέρη. Πολύ πιθανό να δεχτεί ο Μακεδόνας τεχνικός, εφόσον όμως περάσει κάποια πράγματα που θέλει. Γιατί η αλήθεια είναι πως τον πρώτο καιρό, εκτός από την αμφισβήτηση που είχε από τον πρόεδρο, τράβηξε και μεγάλο κάρο σε άλλα θέματα.

Τι του θύμισαν...
Είχαμε προαναγγείλει πως ο Εργοτέλης θα τα παίξει όλα για όλα εναντίον του Παναθηναϊκού. Ο Παπουτσάκης είπε «ή ταν ή επί τας» στους παίκτες του, ο Κάκος θα είναι διαιτητής και ο συναγερμός έχει ήδη βαρέσει. Κι όλα αυτά όταν κάποιος του υπενθύμισε το προηγούμενο με κάποιον άλλον πρώην πρόεδρο της Super League, που έπεσε κατηγορία χωρίς να το καταλάβει.

Πηγήhttp://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=17064&subid=2&pubid=128956081

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου