Σελίδες

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Super League: 23η Αγωνιστική - Μέρος 2ο...3/5


Όλα πήγαν όπως περιμέναμε. Ο Ατρόμητος επικράτησε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου με 1-2 στη Ν.Σμύρνη,κόντρα στον Πανιώνιο όπου αρχίζει να μπαίνει σε δύσκολα μονοπάτια. Στην συνέχεια της χθεσινής ημέρας ο Παναιτωλικός έφερε τα πάνω-κάτω και χωρίς να παίξει εντυπωσιακό ποδόσφαιρ πήρε αυτό που ήθελε περισσότερο,δλδ την νίκη και το τρίποντο για την δύσκολη συνέχεια. Τέλος, στο ντέρμπι των κιτρινόμαυρων μπορεί η ΑΕΚ να είχε τις περισσότερες ευκαιρίες,αλλά ο Άρης ήταν αυτός που χαμογέλασε και πλέον έχει μπει και πάλι στην φασολάδα για την είσοδο στα πλεϊ οφ.

Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται σήμερα,με τα υπόλοιπα αμφίρροπα παιχνίδια. Λεβαδειακός - Κέρκυρα και Δόξα Δράμας - Πας Γιάννενα,δίνουν τα παιχνίδια του 2ου γύρου λίγες μέρες πριν δώσουν αυτά που χρωστάνε απο τον 1ο γύρο. Στο υπόλοιπο πρόγραμμα δύσκολη έξοδο έχει  ο Εργοτέλης στην Τρίπολη, όπως ο Ολυμπιακός στην Κρήτη. Η Αγωνιστική κλείνει με το ντέρμπι στο άδειο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Για να δούμε τι θα δουν τα μάτια μας....

288 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ > 1,75 - 3,10 - 3,85 > U1,35 - Ο2,30
Αν και το προηγούμενο διάστημα η ομάδα της Τρίπολης,έδειχνε να βρίσκεται σε μια πραγματικά δύσκολη θέση,την τελευταία χρονική περίοδο είναι σε τροχιά πλεϊ οφ. Εντός έδρας ειδικά έχει μια αρκετά καλή πορεία με μόλις μια ήττα σε δέκα αναμετρήσεις. Απο την άλλη πλευρά έχουμε την ομάδα της Κρήτης,τον Εργοτέλη ο οποίος ειδικά εκτός έδρας δεν βλέπετε με μία νίκη σε δέκα εκτός έδρας αναμετρήσεις. Η Παράδοση,δίνει ένα μικρό προβάδισμα στον άσο,αλλά μεγαλύτερο στα πολλά τέρματα τα οποία βάζουν τις τρεις προηγούμενες χρονιές.

289 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ > 1,90 - 3,00 - 3,40 > U1,35 - Ο2,30
Η Ομάδα του Λεβαδειακού δείχνει,ότι έχει την δυνατότητα να παραμείνει στην κατηγορία,καθώς εκτός απο τα θετικά αποτελέσματα που έχει εντός,κάτι ανάλογο έχει και εκτός. Συνολικά,παλεύει σχεδόν όλες τις αναμετρήσεις θέλοντας να κάνει αυτό που πριν καιρό έμοιαζε απλά ως θαύμα.Στον αντίποδα, η Κέρκυρα μπορεί με την αλλαγή προπονητή να έχει μαζέψει ορισμένους βαθμούς,όμως πολύ δύσκολα θα αντέξει καθώς στηρίζεται κατά βάση μόνο στα εντός έδρας. Η Παράδοση εδώ είναι πολύ μικρή,με μόλις ένα ματς την σεζόν 2003-2004 με τελικό σκορ 0-2.

311 ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ > 2,60 - 3,00 - 2,30 > U1,40 - Ο2,20
Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η Δόξα είναι το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό,όμως αυτό δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο,καθώς ο Παναιτωλικός φρόντισε να αναστήσει ομάδες όπως η Δόξα Δράμας και τα πάντα να μένουν ανοιχτά. Βέβαια,κόντρα σε μια ομάδα όπως ο Πας Γιάννενα, με μια όχι και τόσο δυνατή πορεία εκτός έδρας,δεν ξέρω τι θα μπορούσαν να επιδιώξουν οι Δραμινοί. Η Παράδοση αφήνει ένα μικρό προβάδισμα στους γηπεδούχους. Μην ξεχνάμε ότι οι δυο ομάδες έχουν μεσοβδόμαδα ραντεβού στην έδρα του Πας Γιάνννενα,άρα όλα μπορούν να συμβούν.

312 ΟΦΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ > 6,20 - 3,60 - 1,40 > U1,55 - Ο1,90
Ούτε και ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος της ομάδας της Κρήτης,δεν θα περίμενε αυτή την πορεία για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου. Την ζημιά την έχει κάνει στο Ολυμπιακό και μιλάμε για την ισοφάριση σε 2-2 απο 2-0 στο πρώτο παιχνίδι της φετινής χρονιάς. Ο Ολυμπιακός απο την δική του μεριά δεν έχει την δυνατότητα για άλλες απώλειες και βλέπει το παιχνίδι ως έναν τελικό. Η Παράδοση είναι με το μέρος του. Να θυμίσουμε ότι οι δυο ομάδες θα τα πούνε σε διπλούς αγώνες για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

325 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ > 1,50 - 3,40 - 5,25 > U1,50 - Ο2,00
Εδώ έχουμε να κάνουμε με το ντέρμπι αυτής της αγωνιστικής. Είναι κοινό μυστικό ότι οι δυο ομάδες θα έχουν αρκετές απουσίες στο σημερινό παιχνίδι και ίσως αυτό παίξει καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Δεν μπορούμε να μην μιλήσουμε για την εξαιρετική εικόνα που βγάζει ο Παναθηναϊκός απο πλευρά αποτελέσματος εντός έδρας,σε αντίθεση με την μέτρια εκτός έδρας πορεία του ΠΑΟΚ. Η Παράδοση τάσσεται απόλυτα στην μεριά των πρασίνων.


Εν Συντομία...
288 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ > Over > 2,30 Πέρασε 3-0
289 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ > Άσος > 1,90 Πέρασε 4-3
311 ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ > Διπλό > 2,30 Χάθηκε 1-0
312 ΟΦΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ > Διπλό > 1,40 Πέρασε 0-2
325 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΟΚ > Άσος > 1,50 Χάθηκε 0-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου