Σελίδες

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

«Φιλέτο» Παναθηναϊκού στον ANT1!


Ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού απ' τη Μάλαγα στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ σημαίνει πως οι «πράσινοι» συνεχίζουν στους ομίλους του Europa League την ευρωπαϊκή τους πορεία το 2012-13 και (τηλεοπτικά) οι αγώνες του θα μεταδίδονται απ' τον ΑΝΤ1 και (ίσως) απ' τη Nova. 

Το «ίσως» έχει να κάνει με την τύχη που θα έχουν ΠΑΟΚ και Ατρόμητος στις ρεβάνς κόντρα σε Ρσπίντ Β. και Νιούκαστλ αντίστοιχα για τα πλέι-οφ του Europa League. 

Ο ΑΝΤ1 έχει την πρώτη επιλογή μετάδοσης στους ομίλους και ακόμα και αν αποκλειστούν ΠΑΟΚ και Ατρόμητος, θα μεταδίδει τον αγώνα του Παναθηναϊκού. 

Η Nova θέλει (αύριο, 29/8) οπωσδήποτε την πρόκριση μίας εκ των δύο ή και των δύο ελληνικών ομάδων, ώστε να έχει μετάδοση αγώνα με άμεσο ελληνικό ενδιαφέρον. 

Το σίγουρο είναι πως ο ΑΝΤ1 βρήκε «φιλέτο», οι άνθρωποι του καναλιού στο Μαρούσι θα έχουν τις αγωνιστικές Πέμπτες του Europa League προϊόν με δεδομένη τηλεθέαση. 

Αν βρεθεί και άλλη ή υπάρξουν δύο ακόμα ελληνικές ομάδες στους ομίλους του Europa League, τότε θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως η Nova θα δείξει κάποια απ' τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού, με τον ΑΝΤ1 να επιλέγει ορισμένα των ΠΑΟΚ ή Ατρόμητου ή και των δύο. 

Σε σχέση με εκείνο που γράψαμε το απόγευμα, η παρουσία του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League αυξάνουν τις πιθανότητες μετάδοσης της κλήρωσης τους, την Παρασκευή, απ' τον ΑΝΤ1. 


Οικονομικά αποτελέσματα Forthnet 
Ο Όμιλος Forthnet ανακοινώνει τα ενοποιημένα οικονομικά αποτελέσματα για το α’ εξάμηνο 2012, σύμφωνα με τα διεθνή λογιστικά πρότυπα. 

Κύρια σημεία: 
* Αύξηση ταμειακών διαθεσίμων: οι λειτουργικές ταμειακές ροές του Ομίλου κατά το πρώτο εξάμηνο του 2012 ανήλθαν σε €37,9 εκατ. (+43,2% σε σχέση με το πρώτο εξάμηνο του 2011). Καθαρή αύξηση ταμειακών διαθεσίμων κατά €2,1 εκατ. (+€17,2 εκατ. σε σχέση με το πρώτο εξάμηνο του 2011) 

* Αύξηση λειτουργικής κερδοφορίας: το προσαρμοσμένο EBITDA του Ομίλου διαμορφώθηκε σε €43,6 εκατ. (+3,2% έναντι του πρώτου εξαμήνου του 2011) παρά την οριακή μείωση του κύκλου εργασιών, ενώ το περιθώριο προσαρμοσμένου EBITDA ανήλθε σε 21,1% (+0,8 π.μ. έναντι πρώτου εξαμήνου του 2011) 

* Συγκράτηση συνδρομητικής βάσης και εσόδων: μείωση ενοποιημένου Κύκλου Εργασιών κατά 0,8% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2011, στα €206,7 εκατ. – η διαφοροποίηση των πηγών εσόδων συνεχίζει να αντισταθμίζει τις αρνητικές επιπτώσεις του μακροοικονομικού περιβάλλοντος στη συμπεριφορά του ελληνικού νοικοκυριού.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου