Σελίδες

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Champions League: Καυτές Αναμετρήσεις...0/5


Απόψε,αρχίζουν οι αναμετρήσεις του Champions League,για την φάση των πλέϊ οφ. Είναι τα πρώτα παιχνίδια και αυτό θεωρητικά,σημαίνει πως οι ομάδες δεν θα ανοιχτούν,όσο την επόμενη βδομάδα,εκεί όπου και επίσημα θα ξεκαθαρίσει,ποιες θα μπουν στους ''χρυσοφόρους'' ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Εδώ,που έχουμε φτάσει δεν μπορούμε να πούμε ότι εδώ είναι ντέρμπι και εκεί θα γίνει περίπατος και προπόνηση. Όλοι οι αγώνες,είναι ματς <<φωτιά>> και θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Λίγο παρακάτω,μπορείτε να δείτε τις εκτιμήσεις μας,για τα σημερινά παιχνίδια,έχοντας και και την ευκαιρία να δείτε για ποιο λόγο κρατάμε,το συγκεκριμένο σημείο...


100 Σπαρτάκ Μόσχας - Φενέρμπαχτσε > 1,75 - 3,25 - 3,65 > U1,60 - Ο1,85
Διαιτητής: Μάρτιν Άτκινσον
Γήπεδο: Λουζνίκι,Μόσχας
Τηλεοπτική ΚάλυψηNovasports 2

Οι Ρώσοι,έχουν μπει πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Έπειτα απο τις πρώτες πέντε αγωνιστικές,έχει δώδεκα βαθμούς και αυτό,την έχει φέρει στην δεύτερη θέση. Απο την άλλη μεριά,η Φενέρμπαχτσε έδωσε τον πρώτο αγώνα,για το πρωτάθλημα την περασμένη Κυριακή και έμεινε στο 1-1,εκτός έδρας. Βέβαια,μία βδομάδα νωρίτερα μπορεί να έχασε το Σούπερ Κάπ,απο την Γαλατασαραϊ,αλλά το πάλεψε,μέχρι το τέλος. Γενικά,βλέπω πολλούς που λένε ότι ο αγώνας,είναι ξερός άσος,όμως εγώ δεν θα μπω σε αυτό το ''άρμα''...


102 Βασιλεία - Έκομαξ Κλουζ > 1,60 - 3,40 - 4,30 > U1,65 - Ο1,80
Διαιτητής: Γιόνας Έρικσον
Γήπεδο: Σεντ Γιάκομπ Παρκ
Τηλεοπτική Κάλυψη: Novasports 7

Οι Ελβετοί,βρίσκονται στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και αυτό για τους ίδιους μόνο καλό δεν είναι,μιας και έρχονται μετά την περσινή κατάκτηση του τίτλου. Πάντως,η διαφορά απο την Σιόν,είναι μόλις στο -4. Απο την άλλη μεριά η Έκομαξ είναι στην τρίτη θέση του ρουμανικού πρωταθλήματος,έπειτα απο τις πρώτες πέντε αγωνιστικές. Μετά,την περσινή πορεία της Βασιλείας,δεν μπορώ να την φοβηθώ απέναντι σε τέτοιες ομάδες. 


103 Γκλάντμπαχ - Ντιναμό Κιέβου > 1,95 - 3,15 - 3,10 > U1,60 - O1,85
Διαιτητής: Πέδρο Προένσα
Γήπεδο: Μπορούσια Παρκ
Τηλεοπτική Κάλυψη: Novasports 2

Στην Γερμανία,το πρωτάθλημα αρχίζει το σαββατοκύριακο που μας έρχεται και αυτό με πολύ απλά λόγια,σημαίνει πως η Γκλάντμπαχ δεν έχει δώσει κάποιο επίσημο παιχνίδι,πέρα απο αυτό για τον θεσμό του κυπέλλου. Στο στρατόπεδο των Ουκρανών,τα πράγματα δεν είναι ίδια,καθώς η Ντιναμό,έπειτα απο έξι αγωνιστικές έχει δεκαπέντε βαθμούς και βρίσκεται στην δεύτερη θέση,έχοντας σχεδόν το απόλυτο. Στοιχηματικά,η έδρα θα παίξει καθοριστικό ρόλο. 


104 Κοπεγχάγη - Λίλ > 2,90 - 3,00 - 2,10 > U1,55 - O1,90
Διαιτητής: Ολεγκάριο Μπενκερέντσα
Γήπεδο: Πάρκεν,Κοπεγχάγη
Τηλεοπτική Κάλυψη: Novasports 1

Η Κοπεγχάγη,είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος της Δανίας,έχοντας σε μικρή απόσταση τους αντιπάλους της. Αν και κάθε χρόνο έτσι πάει η δουλειά και στο τέλος παίρνει και τον τίτλο. Απο την άλλη μεριά η Λίλ,στην δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος,έκανε τα εγκαίνια στο νέο της σπίτι,αλλά χωρίς επιτυχία,καθώς έμεινε στο 1-1 με την Νανσί. Μπορεί,η Κοπεγχάγη να είναι η ομάδα με την εμπειρία,αλλά η Λίλ,είναι ομάδα του κάτι παραπάνω. 


105 Χέλσινγκμποργκ - Σέλτικ > 2,40 - 3,10 - 2,40 > U1,55 - Ο1,90
Διαιτητής: Μάριο Στραχόνια
Γήπεδο: Ολύμπια Στάντιον,Χέλσινμποργκ
Τηλεοπτική Κάλυψη: Novasports 3

Αν και την περσινή σεζόν,πήρε τα πάντα στην Σουηδία,φέτος βρίσκεται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα και δύσκολα θα τερματίσει,σε αντίστοιχη θέση σαν και την περσινή. Απο την άλλη μεριά,η Σέλτικ παίζει κυριλεκτικά μόνη της,μπάλα στην Σκωτία και κάνει ότι θέλει,μία κερδίσει και μία χάνει. Στοιχηματικά,είναι ένα δύσκολο παιχνίδι,για το οποίο περιμένουμε απο ένα τέρμα.


Εν Συντομία...
100 Σπαρτάκ Μόσχας - Φενέρμπαχτσε > Χ2 > 1,72 ΧΑΘΗΚΕ 2-1
102 Βασιλεία - Έκομαξ Κλουζ > Άσος > 1,60 ΧΑΘΗΚΕ 1-2
103 Γκλάντμπαχ - Ντιναμό Κιέβου > Άσος > 1,95 ΧΑΘΗΚΕ 1-3
104 Κοπεγχάγη - Λίλ > Διπλό > 2,10 ΧΑΘΗΚΕ 1-0
105 Χέλσινγκμποργκ - Σέλτικ > Goal-Goal > 1,65 ΧΑΘΗΚΕ 0-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου