Σελίδες

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Σπίτι του το «Καμπ Νόου» (vids)


Πολλοί τον έχουν κατηγορήσει ότι χάνεται στα μεγάλα ματς. Ο Ρονάλντο έχει κάνει σπίτι του το γήπεδο της Μπάρτσα και περιμένει τον επόμενο αγώνα για να σκοράρει ξανά...


Το έκανε πριν έναν χρόνο στο ισπανικό super cup, στον επαναληπτικό του Copa del Rey, στον αγώνα που έκρινε το πρωτάθλημα και τώρα στο πρώτο σκέλος του φετινού Supercopa. O Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να σπάει τα κοντέρ με τη φανέλα των Μερένγκες. Την περσινή σεζόν έκανε πολλά ρεκόρ και στην Primera Division και στην Ρεάλ Μαδρίτης και φέτος ξεκίνησε τη χρονιά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Με το γκολ στο «Καμπ Νόου» κόντρα στην Μπαρτσελόνα το βράδυ της Πέμπτης (23/08), ο Πορτογάλος έγινε ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία των Blancos που σκοράρει σε τέσσερις σερί αγώνες στο γήπεδο των Καταλανών.

Ο μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάνει συνώνυμο των αγώνων του το σκοράρισμα και πλέον το «Καμπ Νόου» σπίτι του. Το σερί του κόντρα στους Κυπελλούχους Ισπανίας ξεκίνησε τον περασμένο Αύγουστο, όταν στον αγώνα ρεβάνς του Supercopa πέτυχε το γκολ με το οποίο η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έκανε το 1-1 μετά από σουτ του Μπενζεμά και κοντινή προβολή.


Η συνέχεια ήρθε τον Ιανουάριο του 2012 στον επαναληπτικό των ημιτελικών του Copa del Rey. Ο CR7 μετά από πάσα του Οζίλ άφησε πίσω του τον Πουγιόλ και μετά από μαγική προσποίηση στον Βαλδές έστειλε τη μπάλα στην κενή εστία μειώνοντας σε 2-1.


Το τρίτο γκολ του Ρονάλντο στην έδρα της Μπαρτσελόνα ήταν σαφώς το πιο σημαντικό απ' όλα. Η Ρεάλ φιλοξενούνταν στο «Καμπ Νόου» στον αγώνα που έκρινε σε μεγάλο βαθμό το ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και ο Κριστιάνο ήταν εκεί. Το παιχνίδι ήταν στο 1-1 στο 73' και ο Πορτογάλος έκανε κίνηση και πήρε τη μπάλα από τον Οζίλ, πέρασε σε ένα ακόμα ματς τον Βαλδές, έστειλε τη μπάλα στην κενή εστία και κατέκτησε τον τίτλο! «Calma, calma, que aquí estoy yo» είναι η ατάκα που έχει μείνει μετά την επίτευξη του γκολ (σ.σ. ηρεμήστε, εγώ είμαι εδώ).


Και τώρα στο πρώτο clasico της σεζόν μετά από ένα πρώτο ημίχρονο γεμάτο πίεση, ήταν εκεί. Μετά το κόρνερ του Ντι Μαρία νίκησε όλη την άμυνα των Μπλαουγκράνα και με κεφαλιά άφησε όρθιο τον Βαλδές για το 0-1.


Σε λιγότερο από δύο μήνες ο Πορτογάλος θα επισκευθεί ξανά το «Καμπ Νόου» στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Primera Division. Ο άνθρωπος με τη φανέλα με το Νο7 ίσως «χτυπήσει» ξανά και διευρύνει το ιστορικό ρεκόρ του...

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου