Σελίδες

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Super League: Ημέρα εκπλήξεων...1/3


Αρχίζουν....τα μυστικά της Super League! Σίγουρα,το Ελληνικό Πρωτάθλημα,δεν είναι αυτό που θα θέλαμε να βλέπουμε και απο θέμα επιπέδου και απο θέμα οργάνωσης. Μια χρονιά να δούμε να τηρούνται οι κανονισμοί κατά γράμμα,να ρίξουν ρε παιδί μου και μία μεγάλη ομάδα,να δείξουν οι αρμόδιοι ότι δεν φοβούνται τίποτα και κανέναν. 

Κάθε χρόνο,τέτοια εποχή,πριν έχουμε σέντρα,κάτι θα γίνεται,κάτι θα βγαίνει στην επιφάνεια,κάτι θα χαλάει την γιορτή που θέλουμε να δούμε κάποια στιγμή σε αυτή την χώρα. Το φετινό πρωτάθλημα,αν είναι να σωθεί απο κάτι,αυτό θα είναι απο την παρουσία,την δυνατή παρουσία,μεσαίων και μικρών ομάδων. 

Η Super League,αρχίζει και ''όλοι'' περιμένουν ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός,θα είναι οι δυο ομάδες (όπως τα τελευταία χρόνια) που θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Λίγο παραπίσω θα βρεθεί ο ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο,ενώ απο εκεί και πέρα,το χάος. Η ΑΕΚ δύσκολα θα καταφέρει να βρεθεί στην πρώτη 5άδα ίσως την δούμε και λίγο παρακάτω,κάτι που μοιάζει σίγουρα,ως το πιο λογικό. 

Ποια ομάδα άραγε θα συμπληρώσει την πρώτη πεντάδα; Αστέρας, Λεβαδειακός,Ξάνθη ή κανένας Πλατανιάς;;; Όμως,το ερώτημα στο οποίο οι απαντήσεις έρχονται στο τέλος,είναι και αυτό,για τον υποβιβασμό. Πας Γιάννενα,Κέρκυρα και Πανθρακικός,για μένα αυτή την στιγμή είναι,σε αυτή την κατάσταση. Εκτός,και αν δούμε καμιά ομάδα...βόμβα.

233 ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης > 2,40 - 3,00 - 2,50 > U1,40 - Ο2,20
Γήπεδο:Ο.Α.Κ.Α.
Διαιτητής:Παππάς Ανδρέας (Αθηνών)
Τηλεοπτική Κάλυψη:Novasports 2,19:15

Οι γηπεδούχοι ξέρουν πως για να φτάσουν πολύ ψηλά στην φετινή,Super League πρέπει να ακολουθήσουν αυτό που λέει μία παροιμία: ''Αν δεν βρέξεις κώλο, ψάρι δεν τρώς...'',και αυτό το ξέρει πολύ καλά και ο Βαγγέλης Βλάχος,στον οποίο μπορώ να πω,ότι έχω εμπιστοσύνη,για κάτι καλό στην ΑΕΚ. Απο την άλλη μεριά,ο Αστέρας έχοντας δώσει και κάποια παιχνίδια στην Ευρώπη,είναι απο θέμα προετοιμασίας σε πολύ καλύτερη θέση και δείχνει έτοιμος για ένα θετικό αποτέλεσμα,στην πρεμιέρα. Στοιχηματικά,το σετ αποδόσεων,δείχνει πως μιλάμε για μία αναμετρήση που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η ΑΕΚ μπορεί να έχει την παράδοση με τον μέρος της,αλλά οι παίχτες με τους οποίους αγωνίζεται,δεν έχουν αυτή την στιγμή την εμπειρία που χρειάζεται. 


--- Πας Γιάννενα - Πλατανιάς ---
Γήπεδο:Ζωσιμάδες
Διαιτητής:Μάνταλος Σταύρος (Αθηνών)
Τηλεοπτική Κάλυψη:Novasports 3,19:15

Οι γηπεδούχοι,δεν θα έχουν τον Αναστασιάδη στον πάγκο,και αυτό ίσως λέει πολλά. Κατάφεραν,την περασμένη σεζόν να μείνουν στην κατηγορία,αλλά φέτος χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια,για να το ξαναπετύχουν. Στην πρεμιέρα,υποδέχονται την σούπερ ομάδα που αγαπήσαμε,όλοι μας την περσινή σεζόν και την οποία έχουμε θαυμάσει τα τελευταία χρόνια,που πηδά τις κατηγορίες την μία μετά την άλλη. Ο ΟΠΑΠ δεν ξέρω για ποιον λόγο,δεν έβαλε αυτό το παιχνίδι στο κουπόνι,αλλά εγώ θα στηρίξω,το κόκκινο τριφύλλι. 


263 Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός > 3,75 - 2,90 - 1,85 > U1,45 - O2,10
Γήπεδο:Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς
Διαιτητής:Κομίνης Γεώργιος (Θεσπρωτίας)
Τηλεοπτική Κάλυψη:Novasports 2

Μπορεί την περσινή σεζόν να ήρθε στην κατηγορία,την τελευταία στιγμή,αλλά φέτος η ομάδα της Λιβαδειάς,δείχνει ικανή να φτάσει πολύ ψηλά. Ο Παναθηναϊκός,απο την δική του μεριά,δεν ξέρει απο που να αρχίσει. Γνωρίζει,πως στο πρωτάθλημα,είναι ήδη στο -2 απο την περσινή τιμωρία,αλλά και στην Ευρώπη,ξέρει πως αν θέλει να περάσει την Μάλαγα,πρέπει να παίξει τελείως διαφορετικά,απο ότι στο πρώτο παιχνίδι και κυρίως να φτιάξει καλύτερα την άμυνα. Στοιχηματικά,θα κοντράρω να την ομάδα των πρασίνων. 


Εν Συντομία...
233 ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης > Διπλό > 2,50 ΠΕΡΑΣΕ 0-1
----  Πας Γιάννενα - Πλατανιάς > Διπλό > 4,90 Betfair.com ΧΑΘΗΚΕ 0-0
263 Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός > Άσος > 3,75 ΧΑΘΗΚΕ 0-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου