Σελίδες

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Ρεβάνς ΟΑΚΑ στη Nova, τα στιγμιότυπα της Σούπερ Λίγκας...


Η ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τη Μάλαγα που θα γίνει την Τρίτη (28/8), θα μεταδοθεί απ' το Novasports 1, στις 21.45, σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου. Είναι μία ρεβάνς ιδιαίτερα σημαντική για τα κανάλια που έχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα Τσάμπιονς Λιγκ και Europa League. 

Πιο συγκεκριμένα, το αποτέλεσμα της προσπάθειας των «πρασίνων» θα καθορίσει το αν θα υπάρχουν μία ή δύο ελληνικές ομάδες στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και αν (κατ' επέκταση) ο Παναθηναϊκός θα παίζει σε Novasports και ΝΕΤ ή αν θα πάει σε ΑΝΤ1 και Nova, στους ομίλους του Europa League. 

Πάντως και τα τηλεοπτικά του Europa League είναι ανοιχτά απ' την στιγμή που Nova και ΑΝΤ1 περιμένουν τους αγώνες Ατρόμητου και ΠΑΟΚ (με Νιούκαστλ και Ραπίντ αντίστοιχα) για να διαπιστωθεί με τι (ελληνικό) θα έχουν να κάνουν στη φάση των ομίλων της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Κάπου εκεί ίσως εμπλακεί και ο Παναθηναϊκός, αλλά το σημαντικό είναι πως στους ομίλους του Europa League θα υπάρχουν από μηδέν (αν ο Παναθηναϊκός προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και αποκλειστούς απ' αυτούς του Europa οι Ατρόμητος, ΠΑΟΚ) έως τρείς (αν ο Παναθηναϊκός αποκλειστεί απ' τη Μάλαγα και περάσουν Ατρόμητος, ΠΑΟΚ) ελληνικές ομάδες, με τον ΑΝΤ1 να έχει την πρώτη επιλογή και τη Nova την δεύτερη. 

Nova-ΕΡΤ για στιγμιότυπα Σούπερ Λίγκας 
Η Nova και η ΕΡΤ βρίσκονται σε συζητήσεις για την αγορά, απ' την δεύτερη, των στιγμιότυπων της Σούπερ Λίγκας, με αρχή την πρεμιέρα του ερχόμενου Σαββατοκύριακου. Όλα δείχνουν ότι θα βγει η «Αθλητική Κυριακή» στη ΝΕΤ, την Κυριακή 26/8.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου