Σελίδες

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Το επίσημο πόστερ του Μουντιάλ του 2014


Παρουσιάστηκε το επίσημο πόστερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014. 

Δεν έμεινε και πολύ… Σε 498 μέρες αρχίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 και σε μία ειδική τελετή που έγινε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο παρουσιάστηκε το επίσημο πόστερ της διοργάνωσης. 

Σε αυτό απεικονίζονται δύο πόδια ποδοσφαιριστών και μια μπάλα σε φωτεινά χρώματα που παραπέμπουν στα χρώματα της βραζιλιάνικης σημαίας και στα τροπικά φυτά της χώρας. Στο κενό από τις φιγούρες σχηματίζεται ο χάρτης της Βραζιλίας. 

«Είναι ένα σημαντικό βήμα για να προβάλουμε τη διοργάνωση και τη χώρα μας σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Ρονάλντο, που είναι μέλος της οργανωτικής επιτροπής. «Είναι σημαντικό να μεταφέρουμε σε όλους το μήνυμα πως η Βραζιλία είναι μία χώρα μοντέρνα, με ιδέες, ικανή να φιλοξενήσει ένα τόσο σημαντικό γεγονός, με χαρούμενους και φιλικούς ανθρώπους που έχουν πάθος για το ποδόσφαιρο». 

Το πόστερ επελέγη ανάμεσα σε τρία συνολικά υποψήφια από ένα πάνελ το οποίο αποτελείτο από τους παλαίμαχους αστέρες Ρονάλντο και Μπεμπέτο, τον καλλιτέχνη Ρομέρο Μπρίτο και την υπουργό Πολιτισμού της χώρας, Μάρτα Σουπλίσι. 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου