Σελίδες

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

"Λάμψη" Βαράν κόντρα στη Μπαρτσελόνα

Το Clasico μεταξύ Ρεάλ και Μπαρτσελόνα για το Κύπελλο Ισπανίας είχε έναν μεγάλο πρωταγωνιστή: τον 19χρονο Ραφαέλ Βαράν. Δείτε τις δύο απίστευτες φάσεις στις οποίες έδωσε τα διαπιστευτήριά του (videos)


Εάν αυτό ήταν το σοβαρό και πλέον αξιόπιστο πρώτο δείγμα γραφής, τότε στη Ρεάλ βρήκαν σέντερ μπακ δεκαετίας...

Ο Ραφαέλ Βαράν πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης το ντεμπούτο του σε Clasico κόντρα στη Μπαρτσελόνα (1-1) πριν καν κλείσει 20 χρόνια ζωής και χωρίς υπερβολή ήταν το πρόσωπο του ντέρμπι.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός μπήκε στη ενδεκάδα εκμεταλλευόμενος τις απουσίες των Πέπε (τραυματίας) και Σέρχιο Ράμος (τιμωρημένος), και έδειξε στον Ζοζέ Μουρίνιο πως θα έπρεπε να του είχαν δοθεί περισσότερες ευκαιρίες στον 1,5 χρόνο που βρίσκεται στο "Μπερναμπέου".

Το "Νο 2" των Μαδριλένων ήταν σταθερότατος καθόλη τη διάρκεια του αγώνα κερδίζοντας πολλές μονομαχίες με τους επιθετικούς της Μπαρτσελόνα, ενώ κατέγραψε στο ενεργητικό του δύο θαυμάσιες επεμβάσεις.

Η μία στο πρώτο μέρος όταν έσωσε "σίγουρο γκολ" πάνω στη γραμμή σε πλασέ του Τσάβι ενώ η άλλη στο δεύτερο ημίχρονο, κάνοντας απίστευτο σπριντ και κόβοντας με εξαιρετικό τάκλιν τον Φάμπρεγας την ώρα που ήταν έτοιμος να κάνει το πλασέ στον Αντάν.


Και φυσικά το "κερασάκι στην τούρτα" ήρθε λίγο πριν το φινάλε, όταν σκόραρε με κεφαλιά για κρατήσει τη Ρεάλ ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης στον τελικό του Copa del Rey, ενόψει του δεύτερου ημιτελικού στο "Καμπ Νόου" στις 27 Φεβρουαρίου.

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον τρόπο που αγωνίστηκα.  Ήταν εκπληκτικό για μένα και το ότι σκόραρα ήταν κάτι σαν όνειρο.

Εξακολουθώ να μην το πιστεύω. Είναι το καλύτερο ματς που είχα με τη Ρεάλ Μαδρίτης", τόνισε ο 19χρονος Γάλλος άσος και πρόσθεσε:

"Το 1-1 που φέραμε δεν είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αλλά αφήνει ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση. Μου έδωσαν συγχαρητήρια οι συμπαίκτες μου και θα πρέπει να συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου".

Η φανταστική απόκρουση του Βαράν στο πλασέ του Τσάβι


Ο Γάλλος σκοράρει στο ντεμπούτο του κόντρα στους Καταλανούς


Το σούπερ ντεμπούτο του Γάλλου κόντρα στη Μπαρτσελόνα (Highlights)


sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου