Σελίδες

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Χαφ και «παίζει» μία έκπληξη!



Διαβάστε στο gazzetta.gr όσα συζήτησαν (για τα μεταγραφικά της ΑΕΚ) οι Εβαλντ Λίνεν και Ανδρέας Δημητρέλος στη συνάντηση που είχαν οι δυο άνδρες. Προτάθηκε (για δανεικός) ο Καλλέργης αλλά...


Η ΑΕΚ ασχολείται και προσπαθεί να φτάσει άμεσα σε deal με ένα χαφ που θα αποτελεί επί της ουσίας συμπληρωματικό στην τριάδα του ρόμβου που υπάρχει αυτή τη στιγμή και ταυτόχρονα βρίσκεται σε συζητήσεις με παίκτη η περίπτωση του οποίου αν κλείσει μπορεί να χαρακτηριστεί ως έκπληξη για τα τωρινά διοικητικά δεδομένα.


Τα παραπάνω προέκυψαν από τη συνάντηση - συζήτηση που είχαν οι Ανδρέας Δημητρέλος και Εβαλντ Λίνεν και αφορούσε φυσικά (μεταξύ άλλων) τα μεταγραφικά ζητήματα που φέρεται να απασχολούν την ΑΕΚ.


Ο Γερμανός τεχνικός φέρεται να συμφώνησε πως ο Κλωναρίδης δεν αποτελεί προτεραιότητα χωρίς ωστόσο το όνομά του να διαγράφεται από τη σχετική λίστα με τις υποψηφιότητες για προσθήκη. Αντίθετα ο Λίνεν είναι σύμφωνος με τον πρόεδρος της Ενωσης πως είναι προτιμότερο να ενισχυθεί η ομάδα με έναν παίκτη που θα παίζει στις δυο από τις τρεις θέσεις της μεσαίας γραμμής στον ρόμβο και μετά να ψαχτεί για ακραίο μεσοεπιθετικό όπως είναι ο Κλωναρίδης.

Πάντως αν υπάρχει κάτι νεότερο στην κουβέντα μεταξύ των δυο ανδρών είναι το γεγονός πως ο Λίνεν ενημερώθηκε ότι υπάρχει η πιθανότητα η νυν διοίκηση (με όσα ελάχιστα μέσα διαθέτει) να κάνει μία κίνηση απόκτησης παίκτη που με τα τωρινά δεδομένα μόνο ως μεγάλη έκπληξη μπορεί να χαρακτηριστεί!

Οσο για την περίπτωση του Καλλέργη του Ατρομήτου, σύμφωνα με πληροφορίες, προτάθηκε μεν στην ΑΕΚ (για δανεικός) ωστόσο φαίνεται πως το συγκεκριμένο θέμα δεν προχωράει...

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου