Σελίδες

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Ανανεώνει με Αγκάνθο


Στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης βρίσκεται πολύ κοντά στο να ανανεώσει το συμβόλαιό της με τον Νταβίντ Αγκάνθο.

Στην διάρκεια της ημέρας είναι πολύ πιθανό η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης να έχει πετύχει την ανανέωση του συμβολαίου της με τον Νταβίντ Αγκάνθο.

Του Ισπανού πρώτου σκόρερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο φετινό πρωτάθλημα της Super League με τις συζητήσεις να έχουνε περάσει πλέον στο τελικό τους στάδιο.

Αυτό σημαίνει πως ακόμη και σήμερα δεν αποκλείεται να επικυρωθεί η επέκταση της συνεργασίας μεταξύ της ΠΑΕ Άρης και του Αγκάνθο μετά από τις συζητήσεις που έλαβαν χώρα τις τελευταίες μέρες μέσα σε απόλυτη μυστικότητα.

Ο Ισπανός επιθετικός μάλιστα φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με ότι του προτάθηκε στην χθεσινοβραδινή συνάντηση όπου του προτάθηκε νέο μονοετές συμβόλαιο με απολαβές που ανέρχονται περίπου στις 200.000 ευρώ και ενδεχόμενο ανανέωσης και για ένα ακόμη χρόνο εφόσον ο Άρης στο νέο πρωτάθλημα εξασφαλίσει την συμμετοχή του στα πλει οφ.

Μεταξύ άλλων είναι πιθανό στο συμβόλαιο του Αγκάνθο να τοποθετηθεί όρος περί συμμετοχών του προς διασφάλιση της ΠΑΕ Άρης σε περίπτωση τραυματισμού του κάτι που όπως φάνηκε δεν τον βρήκε αρνητικό δείγμα και της δικής του επιθυμίας να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης και μετά το καλοκαίρι.

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου