Σελίδες

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Serie A: 21η Αγωνιστική - Ορισμένες Επιλογές...1/2


Ουσιαστικά,σήμερα ανοίγει η αυλαία της 21ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα της Ιταλίας. Την χθεσινή ημέρα αν και ήταν στο πρόγραμμα,η αναμετρήση της Πάρμα με την Γιουβέντους δεν διεξήχθει διότι οι καιρικές συνθήκες δεν είναι και οι καλύτερες αυτό το διάστημα ανά την Ευρώπη. Έτσι,το παιχνίδι αυτό αν δεν γίνει απόψε θα διεξαχθεί κάποια άλλη στιγμή,ως εξ αναβολής. Στα υπόλοιπα παιχνίδια που έχουμε σήμερα το βράδυ,ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Λάτσιο και την Μίλαν. Απο εκεί και ύστερα η Ίντερ θέλει μετά την γκέλα που έκανε κόντρα στην Λέτσε να επιστρέψει στις επιτυχίες,ενώ την ίδια ώρα η Νάπολι και η Ουντινέζε,έχουν θεωρητικά εύκολο έργο. Δύσκολο παιχνίδι δείχνει να έχει η Ρόμα στην έδρα της Κάλιαρι. Τέλος,αμφίρροπες αναμετρήσεις στις παρακάτω αναμετρήσεις: Μπολόνια - Φιορεντίνα και Σιένα - Κατάνια.

Ίντερ - Παλέρμο: Έπειτα απο τόσα σερί θετικά αποτελέσματα και την επιστροφή στις πρώτες θέσεις, η Ίντερ έπεσε στην παγίδα της Λέτσε και έχασε έδαφος απο την κορυφή,αφού την ίδια ώρα Γιουβέντους και Μίλαν,έκαναν το καθήκον τους. Η Παλέρμο στέκεται καλά εντός έδρας,αλλά εκτός που μας ενδιαφέρει σήμερα,πραγματικά δεν βλέπετε. Η Παράδοση με το μέρος των γηπεδούχων,αλλά και των πολλών τερμάτων. Εμείς θα πάμε αλλού; Δεν Νομίζω!

Σιένα - Κατάνια: Κατά κάποιο τρόπο οι δυο ομάδες έχουν σαν στόχο την παραμονή στην κατηγορία και τίποτα παραπάνω. Οι γηπεδούχοι παραλίγο να κάνουν κίνηση ''ματ'' στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου,θέλοντας να κάνουν δικό τους,τον Φίλιπο Ιντζάγκι,αλλά η απόφαση του ίδιου ήταν να παραμείνει στο Μιλάνο. Αγωνιστικά,εντός έδρας κρατιέται πολύ καλά και θα έλεγα ότι ζητά περισσότερο τους βαθμούς μιας και είναι σε περισσότερο δύσκολη θέση απο την Κατάνια που έχει κάποιους πόντους παραπάνω,ενώ παράλληλα εκτός έδρας δεν θα έλεγα ότι μπορεί να κάνει και πολλά. Η Παράδοση μικρή αλλά στο πλευρό της Σιένα. Ο Άσος δεν είναι άσχημη επιλογή.


Εν Συντομία
Ίντερ - Παλέρμο > Άσος > 1,40 Χάθηκε 4-4
Ίντερ - Παλέρμο > Over > 1,60 Πέρασε 4-4
Σιένα - Κατάνια > Άσος > 2,00 ΑΝΑΒΟΛΗ

Περισσότερα,για το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα το μεσημέρι 15:00 με 17:00
στην συχνότητα του ΑΓΡΙΝΙΟ 9.37FM και την εκπομπή ''Goal...στα Κέρδη''.
Σας περιμένουμε στην παρέα μας και διαδικτυακά μέσα
απο το http://easyradio.gr/agrinio937/ ή το http://www.multiradio.gr/media_player.php?station=948

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου