Σελίδες

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Super League: 23η Αγωνιστική - Μέρος 1ο...3/3


Επιτέλους και πάλι μαζί. Ύστερα απο μια βδομάδα στην οποία δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο εκτός απο την εξ αναβολής αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ,το πρωτάθλημα της Super League επιστρέφει.

Μπορεί το θέαμα που βλέπουμε κάθε Σαββατοκύριακο να είναι απο τα χειρότερα,όμως όταν η αγωνιστική δράση απουσιάζει νιώθουμε ένα μεγάλο κενό. Καλώς ή κακώς ταυτιζόμαστε μαζί του και προσπαθούμε να ξεχαστούμε και να φύγουμε μακριά με τον δικό μας τρόπο. Ακόμα και στοιχηματικά είναι το κερασάκι στην τούρτα,διότι συμπληρώνει πολλά απο τα δελτία μας.

Η διακοπή του πρωταθλήματος,είναι λογικό να φέρει ορισμένες αλλαγές στην πορεία των ομάδων. Ελπίζω,μια απο τις ομάδες που θα αλλάξει προς το καλύτερο να είναι ο Παναιτωλικός. Ίσως το χρειάζεται περισσότερο απο κάθε άλλη ομάδα και αυτό δεν είναι τίποτα άλλο,παρά μια απλή διαπίστωση.

225 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ > 2,45 - 2,90 - 2,50 > U1,40 - Ο2,20
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΘΑΝΟΣ
O Πανιώνιος στέκεται καλά στις εντός έδρας αναμετρήσεις,αλλά δεν μπορεί να πει κανείς με σιγουριά ότι έχει εξασφαλίσει την παραμονή,στην μεγάλη κατηγορία. Απέναντι στον Ατρόμητο όπου εκτός έδρας μπορούμε να πούμε ότι χάνει έδαφος,δυσκολεύοντας βέβαια τους αντιπάλους του. Εξ αγωνιστικά προβλήματα,για την ομάδα της Ν.Σμύρνης,ενδέχεται να επηρρεάσουν και στο αγωνιστικό κομμάτι,όπως συμβαίνει σε όλους τους συλλόγους. Η Παράδοση δίνει ένα μικρό προβάδισμα στους γηπεδούχους. Θα ρισκάρω προς το διπλό.

246 ΑΡΗΣ - ΑΕΚ > 2,10 - 2,90 - 3,00 > U1,45 - Ο2,10
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΑΚΟΣ
Τα προηγούμενα χρόνια,μίλαγε κανείς για ντέρμπι. Φέτος δεν ξέρω τι είδους ντέρμπι μπορεί να είναι αυτό για τις δυο ομάδες. Ο Άρης το τελευταίο διάστημα έχει ίσως την μεγαλύτερη εξέλιξη και έχει φτάσει σε τέτοια θέση,ώστε να διεκδικεί την έξοδο στα πλεϊ οφ και την Ευρώπη. Κόντρα σε μια ΑΕΚ κακή τόσο αγωνιστικά,όσο και εξ αγωνιστικά. Είδαμε τι έγινε αυτές τις μέρες με το σήριαλ Μανωλά,αν και αυτό ίσως είναι το τελευταίο μπροστά στα άλλα θέματα που απασχολούν την ομάδα.Η Παράδοση,είναι το μοναδικό ελαφρυντικό της Ένωσης,καθώς στα οχτώ τελευταία μάτς στο ''Κλεάνθης Βικελίδης'' έχει 4 ισοπαλίες και 4 νίκες. Στηρίζω την εξέλιξη του Άρη.

247 ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ > 1,80 - 2,90 - 4,00 > U1,40 - Ο2,20
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΔΕΛΦΑΚΗΣ
Τελείωσαν οι διακοπές για όλους. Έπειτα απο την βδομάδα ρεπό,οι δυο ομάδες και κυρίως αυτή του Αγρινίου,είχε την ευκαιρία να ηρεμήσει και να μάθει μέσα απο τα λάθη που έχει πράξει η ίδια,αυτή την στιγμή κυρίως στο αγωνιστικό κομμάτι. Η Ξάνθη στα τελευταία παιχνίδια,δείχνει ότι έχει πάρει εν μέρη την κάτω βόλτα,χωρίς να κινδυνεύει για κάτι. Ο δε Παναιτωλικός είναι με το ένα πόδι στον τάφο και αυτό που ζητά,είναι μια αγωνιστική ανάσταση λίγο πριν απο αυτή του Πάσχα. Σημαντική απουσία,θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι αυτή του Μαρκόφσκι για τους γηπεδούχους. Όσο για τον Παναιτωλικό το μόνο σίγουρο είναι ότι σε σχέση με τις προηγούμενες αναμετρήσεις έχει λιγότερα προβλήματα με βάση τους παίχτες που απουσιάζουν. Παράδοση,δεν υπάρχει για τις δυο ομάδες. Θα ρισκάρω σε κάτι καλό για τους φιλοξενούμενους.


Εν Συντομία...
225 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ > Διπλό > 2,55 Πέρασε 1-2
246 ΑΡΗΣ ΑΕΚ > Άσος > 2,10 Πέρασε 1-0
247 ΞΑΝΘΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ > Χ2 > 1,68 Πέρασε 0-1


Σήμερα το μεσημέρι,15:00 με 17:00
στην συχνότητα του ΑΓΡΙΝΙΟ 9.37FM
με τον Παρασκευά Μάζη και τον Andreas Rokkos.
Ειδήσεις και εκτιμήσεις για το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Διαδικτυακά,μπορείτε να μας ΑΚΟΥΣΕΤΕ μέσα απο το...
http://www.multiradio.gr/media_player.php?station=948

3 σχόλια:

  1. Ρε μαλακισμενο, δε σου ειπα να δωσεις τον Παναιτωλικο 1-Χ???? Ποσο ηλιθιος εισαι? μου λες?
    Επιτηδες το κανεις?
    Ειλικρινα, παρακαλα μη σε πετυχω στο δρομο!!! Θα σε βαραω και δε θα ξερεις γιατι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να καταλάβω πρέπει πρωτού δώσω κάποιες εκτιμήσεις να παίρνω την άδεια σου;
    Άσε τις απειλές και τις όποιες μαγκιές...και στο κάτω-κάτω αυτά βλέπω και αυτά δίνω...
    δεν σε υποχρεώνει/αναγκάζει κάνενας να τα ακολουθήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λοιπον Παρασκευα, θα μου κανεις τη χαρη να μην ξαναδωσεις τον Παναιτωλικο στα προγνωστικα στο σαϊτ! Εδω κανε οτι θες! Οκ? Μπας και γλυτωσεις το ξυλο δηλαδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή