Σελίδες

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Έπεσε η αυλαία για το Πρωινό ΑΝΤ1 - Χρήστος Φερεντίνος και Σίσσυ Χρηστίδου αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές



Χρηστίδου: "Κρατάμε τις ευχάριστες στιγμές" - Φερεντίνος: "Δεν τα πάω καθόλου καλά με τους αποχαιρετισμούς"


Το ψυχαγωγικό μέρος του Πρωινό ΑΝΤ1 έλαβε τέλος σήμερα το μεσημέρι. Όλοι οι συντελεστές τις εκπομπής αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές, ευχαρίστησαν τους συνεργάτες τους και το κανάλι, ενώ παράλληλα έκαναν και τον προσωπικό τους απολογισμό.


"Δεν τα πάω καλά με τους αποχαιρετισμούς...", είπε πρώτος ο Χρήστος Φερεντίνος δίνοντας πάσα στους υπόλοιπους της παρέας...


"Ευχαριστώ εσάς που ανεχτήκαμε ο ένας τον άλλο!", σημείωσε ο Παύλος Σταματόπουλος.


"Εγώ κλαίω εύκολα, να μην κλάψω σήμερα...", είπε η Κατερίνα Ζαρίφη και συνέχισε με το καρφί της: "Παρά του ότι γράφτηκε και ακούστηκε, εμείς καταφέραμε και γίναμε μια πολύ ωραία παρέα, Λυπάμαι για κάποιους, αλλά γίναμε".


Με χιούμορ και υπονοούμενο, η Χριστίνα Πολίτη ανέφερε: "Κι εγώ σας ευχαριστώ παιδιά. Έκαν και την κριτική εγώ φέτος, ήμουν το αουτσάιντερ, αλλά τελικά διασωθήκαμε όλοι τέλεια. Και του χρόνου θα είμαστε εδώ"! Σε αυτό το σημείο πρόσθεσε και η Κατερίνα Ζαρίφη: "Ραντεβού το Σεπτέμβρη!", αναγκάζοντας τον Χρήστο Φερεντίνο να πει: "Σοβαρευτείτε! Δεν ξέρει κανείς τίποτα"...


Στο φινάλε, η Σίσσυ Χρηστίδου, είπε με τη σειρά της: "Ήταν μια πολύ ωραία χρονιά, αν και καμιά φορά υπήρχαν δύσκολες στιγμές, αλλά υπήρχαν πολλές, πολλές ευχάριστες και αυτές κρατάμε. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον ΑΝΤ1 γι' αυτή την ευκαιρία, την εμπιστοσύνη, για τη φροντίδα και την αγάπη".


Δείτε το βίντεο:



Πηγήhttp://www.zappit.gr/default.php?pname=Article&cat_id=47&art_id=16129

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου