Σελίδες

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Euro 2012: Ημέρα 6η...2/2

Σε έναν...ανοιχτό όμιλο όλα είναι πιθανά. Η Ελλάδα δεν κατάφερε να αποδώσει στον βαθμό που θέλαμε να την δούμε και γνώρισε την ήττα απο την Τσεχία με 1-2. Πέρα,απο την δική μας,κακή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο,είχαμε για ακόμα μια φορά τον διαιτητή που προκαλούσε με το τι έδινε. Μήπως μας παίζουν πολιτικά; Απο την άλλη έχει γίνει μικρή παράδοση,το ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι το ιδαίτερο στο πρώτο ημίχρονο. Επίσης κάτι άλλο που δημιουργεί εν μέρη πρόβλημα,είναι πως σκοράρουμε με παίχτη που έρχεται ως αλλαγή απο τον πάγκο,στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Η Τσεχία,κάπως έτσι έπαιξε και κόντρα στην Ρωσία,μόνο που εκεί η άμυνα δεν είχε πρόβλημα και απο την άλλη οι Ρώσοι,είχαν την δυνατότητα να κάνουν παιχνίδι και να βγάλουν αντεπιθέσεις με τις οποίες έκαναν σχετικά γρήγορα το 2-0. Φυσικά,κάτι άλλο που θέλω να πω είναι προς τον κ.Σάντος,τον οποίο και εκτιμώ. Είναι δυνατόν να μένει εκτός 23άδας, ο Χιώτης και να είναι βασικός πάλι το σουρωτήρι που λέγεται Χαλκιάς. Στο άλλο ματς του ίδιου ομίλου,Πολωνία και Ρωσία προς έκπληξη όλων μας,έμειναν στο 1-1. 




ΔανίαΠορτογαλία:19:00-ΕΤ1
Διαιτητής:Γιόνας Έρικσον
Γήπεδο:Αρένα Λβίβ,Λβίβ


Μετά το τέλος της πρώτης αγωνιστικής όλων των ομίλων,η Δανία ήταν απο τις ομάδες που έκανε σίγουρα μια μεγάλη έκπληξη,αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι δεν πήρε το παιχνίδι μόνο με την τύχη,καθώς έβαλε την μπάλα κάτω και έπαιξε στον βαθμό που μπορούσε. Σήμερα αν,καταφέρει και κάνει ξανά κάτι τέτοιο πλέον,δεν θα πρέπει να μιλάμε για θέμα τύχης,αλλά ικανότητας. Απέναντι στους Πορτογάλους,οι οποίοι έχασαν απο την Γερμανία,σε μια κάτω του μετρίου αναμέτρηση,όπου το δίκαιο αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι η ισοπαλία. Απόψε,οι τυπικά φιλοξενούμενοι,έχουν τον πρώτο λόγο. 


Ολλανδία - Γερμανία:21:45-ΕΤ1
Διαιτητής:Κρέγκ Τόμσον
Γήπεδο:Μέταλιστ Στάντιουμ,Χάρκοβο


Τραγική,η Ολλανδία σε πολλά σημεία του παιχνιδιού με την Δανία. Βλέπαμε έντεκα παίχτες να είναι στον αγωνιστικό χώρο και ο καθένας να προσπαθεί να κάνει ότι ξέρει καλύτερα. Είναι δύσκολο όταν οι ποδοσφαιριστές παίζουν για το δικό τους κομμάτι και όχι για την ομάδα. Πλέον είναι σε δύσκολη θέση,διότι μια νέα ήττα στο μεγάλο ντέρμπι την αφήνει εκτός των προημιτελικών. Η Γερμανία,με δυσκολία όπως είπαμε και παραπάνω κέρδισε τους Πορτογάλους και τώρα πέρα απο το αποτέλεσμα,ψάχνει σίγουρα και την πραγματοποίση ενός καλύτερου παιχνιδιού,μέσα απο το οποίο θα μπορέσει να πείσει πολλούς για την συνέχεια της διοργάνωσης.




Ώρα να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα,σε μία ημέρα όπου οι αναμετρήσεις μόνο εύκολες δεν θα είναι. Απο την μία η Πορτογαλία δείχνει πως έχει τον πρώτο λόγο,ενώ στο ντέρμπι του δευτέρου ομίλου το παιχνίδι ξεκινά απο την ισοπαλία,αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να δούμε και ένα ανοιχτό παιχνίδι,για τις δύο ομάδες.


110 ΔΑΝΙΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ > Διπλό > 1,75 ΠΕΡΑΣΕ 2-3


111 ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ > Over > 1,75 ΠΕΡΑΣΕ 1-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου