Σελίδες

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Euro 2012: Ημέρα 17η


Στην προημιτελική φάση,όλα πήγαν φυσιολογικά με τα φαβορί να περνάνε στην επόμενη,ημιτελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος,Euro 2012. Η Πορτογαλία,αν και έπρεπε να φτάσει το παιχνίδι στο τελευταίο δεκάλεπτο έβαλε το ένα και μοναδικό τέρμα με τον Ρονάλντο,να στέλνει τους Πορτογάλους στα ημιτελικά. Την επόμενη ημέρα, η Ελλάδα,αν και πάλεψε στο βαθμό που μπορούσε,η εικόνα της έμοιαζε όπως στα πρώτα ημίχρονα και αποκλείστηκε απο την πανίσχυρη Γερμανία. Το Σάββτο,ήταν ημέρα γιορτής για την κάτοχο του τροπαίου που πέρασε,σχετικά εύκολα την κατώτερη Γαλλία,ενώ την Κυριακή,Αγγλία και Ιταλία,το πήγαν στα πέναλτι για να περάσουν οι δεύτεροι. Σήμερα και αύριο διεξάγονται οι δυο μεγάλοι ημιτελικοί,για να δούμε ποιος θα είναι ο φετινός τελικός...




Ισπανία - Πορτογαλία:21:45-ΕΤ1
Διαιτητής:Κουνέιτ Τσακίρ
Γήπεδο:Ντόνμπας Αρένα


Απο το Europa League,στην ημιτελική φάση του Euro2012. Πορτογαλία και Ισπανία,εθνικές ομάδες της Ιβηρικής Χερσονήσου διασταυρώνουν τα ξίφη τους,με στόχο,το ένα μαγικό εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής. Η αναμέτρηση φέρνει στο μυαλό μας,αναμετρήσεις ομάδων,αυτών των χωρών στα κύπελλα της Ευρώπης. Η Ισπανία,είναι ένα σκαλί παραπάνω απο τους Πορτογάλους,αλλά η συνεχόμενη αλλαγή συστημάτων για τον Ντελ Μπόσκε,κάνουν πολλούς να φοβούνται,αυτή την ομάδα,για το αν μπορεί να φτάσει σε μία ακόμα κατάκτηση. Απο την άλλη μεριά,ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η παρέα του,σε κάνουν να δώσεις ψήφο εμπιστοσύνης,απο την στιγμή που έχουμε δει κάποια σημαντική εξέλιξη,απο την αρχή της τελικής φάσης. 







Στοιχηματικά,διαλέγουμε να ρισκάρουμε,απο την στιγμή που ο άσος του ΟΠΑΠ,αλλά και το προβάδισμα των ξένων εταιρειών,είναι ταυτόχρονα τόσο προσβλητικό στην καυτή απόδοση του ΟΠΑΠ στο 4+. 


128 Ισπανία - Πορτογαλία > Χ2 > 1,78


128 Ισπανία - Πορτογαλία > Διπλό > 4,00


Ακριβές Σκορ > 2-4 > 150,00


Πρώτος παίχτης που θα σκοράρει > Πέπε > 18,00


Σύνολο Κόρνερ > 15+ > 3,75

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου