Σελίδες

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Euro 2012: Ημέρα 8η...1/2

Η Ολλανδία,είναι με το ενάμιση πόδι,αν όχι και με τα δυο στο σπίτι της. Εκεί ίσως θέλει να πάει και η Ιταλία. Στο παιχνίδι που έδωσε με την Κροατία,παρά το ότι προηγήθηκε στο 39' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αντρέα Πίρλο,αλλά στην συνέχεια του δευτέρου ημιχρόνου δεν ζήτησε όσο θα έπρεπε ένα ακόμα τέρμα και το πλήρωσε με το ματς να τελειώνει στο 1-1 και τα πάντα να μένουν στην τελευταία αγωνιστική. Στο βραδινό παιχνίδι του ομίλου, η Ισπανία έκανε πραγματικά ότι ήθελε και πέτυχε τέσσερα τέρματα,απέναντι στην Ιρλανδία,που με δυο ήττες,μας αποχαιρετά νωρίς όπως ήταν και το λογικό απο την κλήρωση των ομίλων. Ώρα να περάσουμε στους τελευταίους αγώνες της 2ης αγωνιστικής.


Ουκρανία - Γαλλία:19:00-ΕΤ1
Διαιτητής:Μπιορν Κούιπερς
Γήπεδο:Ντονμπας Αρένα,Ντόνετσκ


Οι Ουκρανοί,αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ,δεν τα παράτησαν και κατάφεραν να πιέσουν την Σουηδία που έμεινε πίσω,για να κρατήσει το αποτέλεσμα και ο Σεφτσένκο με δυο προσωπικά του τέρματα έφερε τα πάνω-κάτω. Απο την άλλη μεριά η Γαλλία,αν και ήταν καλύτερη στο ντέρμπι με την Αγγλία έμεινε στο ισόπαλο 1-1 και τώρα ζητά κάτι παραπάνω απο τον έναν πόντο. Σήμερα,οι γηπεδούχοι θέλουν το τρίποντο που θα τους στείλει στα προημιτελικά,αναγκάζοντας έναν απο τους μεγάλους να μείνει γρήγορα έξω. Βέβαια,οι φιλοξενούμενοι μόνο για τουρνέ δεν θα πάνε και πιστεύω πως αυτή την φορά δεν θα έχουν θέμα στο να σκοράρουν. Στοιχηματικά,δίνω τον πρώτο λόγο στους <<Τρικολόρ>>.


Σουηδία - Αγγλία:21:45-ΕΤ1
Διαιτητής:Νταμίρ Σκόμινα
Γήπεδο:Ολυμπιακό Στάδιο,Κίεβο


Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς,μπορεί να έβαλε μπροστά τους Σουηδούς,όμως το τέρμα αυτό έκανε την ομάδα να μείνει πίσω και να μην κυνηγήσει ιδιαίτερα κάποιο δεύτερο γκολ που θα κλείδωνε την νίκη. Αυτό ήταν πολύ για τους γηπεδούχους που το αξιοποίησαν όπως έπρεπε και τους γύρισαν το ματς,σε 2-1. Στα τελευταία λεπτά πίεζαν οι Σουηδοί,ακόμα και ο Μέλμπεργκ πήγε να σκοράρει. Απόψε,αν η Σουηδία χάσει και πάλι μένει εκτός διοργάνωσης,ενώ η Αγγλία αν χάσει τότε μπαίνει σε νέους μπελάδες. Μεταξύ τους,η παράδοση ευνοεί τους γηπεδούχους,και αυτό είναι κάτι που οι Άγγλοι,το ξέρουν και θα το σεβαστούν μέχρι εκεί που πρέπει. Το ερώτημα είναι αν οι ίδιοι μπορούν να βάλουν τέρμα. Στοιχηματικά,αξίζει το να μην χάσει ο Ζλάταν και η παρέα του. 







Η Ιταλία δεν κλείδωσε το παιχνίδι και χάσαμε ένα νέο απόλυτο που θα μπορούσαμε να κάνουμε,παρά τα πολλά τέρματα στο Ισπανία - Ιρλανδία. Σήμερα έχουμε αποφασίσει να κρατήσουμε...


114 Ουκρανία - Γαλλία > Διπλό > 1,85 ΠΕΡΑΣΕ 0-2


115 Σουηδία - Αγγλία > > 1,55 ΧΑΘΗΚΕ 2-3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου