Σελίδες

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Euro 2012: Ημέρα 7η...1/2

Μπαίνουμε στην έβδομη ημέρα της τελικής φάσης των ομίλων,για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας. Χθες απολαύσαμε το καλύτερο παιχνίδι,με βάση και τα πολλά τέρματα που μπήκαν απο τις δυο ομάδες. Δανία και Πορτογαλία μας κράτησαν με αυτά που έκαναν και φυσικά τα πέντε τέρματα μέσα απο τα οποία η νίκη και οι βαθμοί παραλίγο να αλλάξουν χέρια,αλλά τελικά έμειναν στους Πορτογάλους,με την τύχη των σκανδιναβών να σταματά με τον Βαρέλα. Στο βραδινό παιχνίδι του ίδιου ομίλου,η Γερμανία έκανε κάτι σαν σε προπόνηση το ντέρμπι με την Ολλανδία και έχοντας έξι βαθμούς,είναι ήδη στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Η Ολλανδία,δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι και ουσιαστικά,αν και απο τα φαβορί για τον τίτλο,πηγαίνει στο σπίτι της. 

Ιταλία - Κροατία:19:00-ΕΤ1
Δαιτητής:Γουέμπ Χάουαρντ
Γήπεδο:Μουνίσιπαλ Στεϊντιουμ,Πόζναν


Η Ιταλία κατάφερε στην πρεμιέρα του τρίτου ομίλου,να σπάσει την αντίσταση της κατόχου του Ευρωπαϊκου και του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ειδικά την στιγμή που βγήκε ο Μπαλοτέλι και μπήκε ο Ντι Νατάλε,τότε τα πράγματα έγιναν ακόμα καλύτερα. Σήμερα ζητά την νίκη απο την στιγμή που βλέπει ότι η Ισπανία,έχει ένα πραγματικά εύκολο παιχνίδι,το οποίο βέβαια θα πρέπει να φανεί στον αγωνιστικό χώρο. Απο την άλλη μεριά έχουμε να κάνουμε με την Κροατία,που σίγουρα δεν θα είναι ο σάκος του μπόξ έχοντας κάνει καλό παιχνίδι απέναντι σε μία δυνατή Ιρλανδία. Στοιχηματικά,η Ιταλία έχει τον πρώτο λόγο,χωρίς να έχουμε για πέταμα τους Κροάτες. Πάντως οι φίλοι της ομάδας των Κροατών δείχνουν πως δεν έχουν κανένα κόμπλεξ στο να δείχνουν τα πάντα μπροστά στην κάμερα...


Ισπανία - Ιρλανδία:21:45-ΕΤ1
Διαιτητής:Πένδρο Προένσα
Γήπεδο:PGE Αρένα,Γκντάσνκ


Η Κάτοχος του προηγούμενου Ευρωπαϊκου Πρωταθλήματος και κάτοχος του τελευταίου Παγκόσμιου Κυπέλλου,δεν κατάφερε να σπάσει την αντίσταση που προκάλεσαν οι Ιταλοί και έφυγε μόλις με έναν πόντο. Λίγο αργότερα η Ιρλανδία,παρά την δύναμη που είχε,κάποιες φάσεις και ένα πέναλτι που δεν την δώθηκε,δεν μπορώ να πω ότι έπρεπε να κερδίσει απο την Κροατία,απλά ίσως το τελικό να έπρεπε να είναι 2-3 και όχι 1-3 που τελικά ήταν. Σήμερα και ο ΟΠΑΠ και όλες οι εταιρίες στοιχημάτων,δεν δίνουν κάτι στον άσο,με την ελληνική αγορά να τον έχει στο 1,20 πάλι καλά που δεν έδωσε και Φ1,γιατί θα είχαμε θέμα. Εδώ,αν χρειαστεί να κρατήσει κανείς κάτι στοιχηματικά,είναι τα πολλά τέρματα που έχει και μια καλύτερη απόδοση. 







Εξαιρετικά,κύλησε η χθεσινή ημέρα με ένα νέο δυνατό απόλυτο με την νίκη της Πορτογαλίας και τα πολλά τέρματα στο Ολλανδία - Γερμανία. Σήμερα το ντέρμπι ξεκινά νωρίς με την Ισπανία το βράδυ,να έχει θεωρητικά μια προπόνηση.


112 Ιταλία - Κροατία > Άσος > 2,20 ΧΑΘΗΚΕ 1-1


113 Ισπανία - Ιρλανδία > Over > 1,55 ΠΕΡΑΣΕ 4-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου