Σελίδες

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Euro 2012: Ημέρα 4η...0/2

Ισπανία και Ιταλία,παρά το γεγονός ότι ήθελαν την νίκη,έμειναν στο 1-1,σε μια αναμέτρηση δυο διαφορετικών ημιχρόνων. Στο πρώτο ημίχρονο αυτό που είδαμε σίγουρα δεν άρεσε σε αρκετό κόσμο,με περιορισμένες φάσεις για τις δυο ομάδες. Η Ισπανία,ξεκίνησε χωρίς κανέναν καθαρό επιθετικό,ενώ η Ιταλία με τον γνωστό για την τρέλα που κουβαλά,Μπαλοτέλι. Στο δεύτερο ημίχρονο η παρουσία του Ντι Νατάλε,άλλαξε ριζικά την Ιταλία,σε συνδυασμό και με το τέρμα που πέτυχε. Η Είσοδος πάλι,του Φερνάντο Τόρες,δεν θα έλεγα ότι έφερε κάτι το ιδιαίτερο. Αν και είχε κάποιες ευκαιρίες,όλες πήγαν στο καλάθι των αχρήστων,με την βοήθεια και του Μπουφόν. Στο άλλο παιχνίδι του ίδιου ομίλου,είχαμε σκληρά μαρκαρίσματα και πολύ κουβέντα για το δεύτερο τέρμα της Κροατίας,το οποίο ήταν πεντακάθαρο. Δίκαιη νίκη και τρεις σημαντικοί βαθμοί που φέρνουν την ομάδα του Μπίλιτς,προσωρινά στην κορυφή.


Γαλλία - Αγγλία:19:00-ΕΤ1
Διαιτητής:Νίκολα Ριτσόλι
Γήπεδο:Ντόμπας Αρένα,Ντόνετσκ


Ένα μεγάλο παιχνίδι,με το καλημέρα στον τέταρτο και τελευταίο όμιλο,αυτής της τελευταίας τελικής φάσης του Euro και με την συγκεκριμένη μορφή. Οι <<Τρικολόρ>>,δείχνουν πιο δυνατοί απο ποτέ έχοντας στην επιθετική τους γραμμή παίχτες όπως, Ριμπερί,Μπενζεμά,Νασρί και πάει λέγοντας. Με την Αγγλία έχουν μια ιδιαίτερα φοβερή προϊστορία. Απο την δική τους μεριά οι Άγγλοι,πέρα απο την κατάρα σε τελικές φάσεις,έχουν και τις γνωστές απουσίες,όπως και η αλλαγή προπονητή δεν νομίζω πως έχει κάνει καλό ή ότι μπορεί να δείξει καλά. Στοιχηματικά,ο ΟΠΑΠ παρουσιάζει την ομάδα του Λοράν Μπλαν,ως το φαβορί και θεωρώ πως έχει δίκιο. 


ΟυκρανίαΣουηδία:21:45-ΕΤ1
Διαιτητής:Κουνέιτ Τσακίρ
Γήπεδο:Ολιμπίκ Στεϊντιουμ,Κίεβο


Το βράδυ,στο Κίεβο,εκεί όπου θα διεξαχθεί και ο φετινός τελικός,όλα θα είναι κίτρινα και μπλε. Η Ουκρανία,κυριολετικά μέσα στο σπίτι της,φιλοξενεί και αντιμετωπίζει την Σουηδία. Είναι απο τις αναμετρήσεις όπου ο νικητής είναι αυτός που μπορεί να προχωρήσει ελπίζοντας και σε πιθανή πρόκριση στα προημιτελικά. Στην ομάδα των Σουηδών,σε σχέση με αυτή των Ουκρανών,βρίσκουμε περισσότερους και καλύτερους,απο θέμα ποιότητας παίχτες που έχουν την ικανότητα να κάνουν την διαφορά. Ο Ζλάνταν Ιμπραϊμοβιτς,είναι απο τους ηγέτες της ομάδας του Έρικ Χάμρεν. Στοιχηματικά,αξίζει το ρίσκο...







Ερχόμαστε απο μια πολύ καλή και θετική μέρα,όπως η χθεσινή. Σήμερα,αν δούμε το κουπόνι με μία πρώτη ματιά,έχουμε πραγματικά δύσκολες αναμετρήσεις,αλλά με λίγο ρίσκο,είμαστε σε θέση να πάμε στο ταμείο.


106 ΓΑΛΛΙΑ - ΑΓΓΛΙΑ > ΑΣΟΣ > 2,45 ΧΑΘΗΚΕ 1-1


107 ΟΥΚΡΑΝΙΑ - ΣΟΥΗΔΙΑ > ΔΙΠΛΟ > 2,70 ΧΑΘΗΚΕ 2-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου