Σελίδες

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Δείτε backstage από το τέλος του "Πρωινό mou"!


Με κέφι και συγκίνηση έκλεισε το φετινό "Πρωινό mou" για τους παρουσιαστές και τους συντελεστές της εκπομπής! Το ΖΑPPIT βρέθηκε στα παρασκήνια και παρακολούθησε το κλείσιμο της σεζόν!


Η δεύτερη σεζόν της εκπομπής ήταν εξίσου επιτυχημένη με την πρώτη. Ο κόσμος αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή το νεο "στοίχημα" του MEGA και συνέχισε να το στηρίζει και φέτος. Ο Γιώργος, η Φαίη, ο Δημήτρης, η Μαίρη, η Βίκυ, η Σάσα, ο Τάσος και όλοι οι συνεργάτες του "Πρωινό mou" κατάφεραν όχι μόνο να διατηρήσουν τα κεκτημένα (ποσοστά τηλεθέασης), αλλά και να τα αυξήσουν, παρά τον έντονο ανταγωνισμό. 


Το καλό, οικογενειακό κλίμα, οι ευχάριστες στιγμές, οι πλάκες, τα αστεία, οι καλοδομημένες συνεντεύξεις, τα ρεπορτάζ και οι...δοκιμασίες στο στούντιο μας χάρισαν πολλές ωραίες τηλεοπτικές αναμνήσεις. Εις το επανιδείν λοιπόν!


Ευχαριστούμε πολύ το ΜΕΓΚΑ τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα που μας φιλοξένησαν στο πλατώ τους, την τελευταία ημέρα της σεζόν!


Όλοι οι συντελεστές πέρασαν μπροστά από τις κάμερες για να χαιρετίσουν και να αποχαιρετήσουν μια εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά! Με συγκίνηση και νοσταλγία παρακολοθούν το πολύ όμορφο βίντεο από εικόνες και πλάνα όλης της χρονιάς...!








O Άκης Πετρετζίκης με τον Τάσο Θεοδώρου χαλαρώνουν στον καναπέ!



Πανέμορφες και γεμάτες κέφι, η Σάσα με τη Μαίρη σε ένα διάλειμμα της εκπομπής!


Ένταση στο πλατώ για τον διαγωνισμό μαγειρικής!





O...κριτής στο διαγωνισμό και πολύ αγαπημένος της εκπομπής, Νίκος Μουτσινάς!


Ο διαγωνισμός ήταν...στημένος, αλλά όλοι ευχαριστήθηκαν φαγητό!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου