Σελίδες

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Θα πάει για "Βαλβέρδε", αν φύγει ο Ζαρντίμ!



Στην ισπανική αγορά θα ψάξει για αντί-Ζαρντίμ ο Ολυμπιακός, αν φύγει ο Πορτογάλος, σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog! Ο ρόλος του Λορένθο και τα πιθανά ονόματα.

Είναι πια δεδομένο ότι υπάρχει έντονος προβληματισμός για τον Ζαρντίμ στον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος θα δίνει πλέον εξετάσεις σε κάθε ματς και αν ο Ολυμπιακός δεν αλλάξει εικόνα, όλα δείχνουν ότι η διοίκηση θα τον "τελειώσει".

Μάλιστα, στο Λιμάνι δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια. Ήδη ψάχνουν για τη διάδοχη κατάσταση σε περίπτωση που ο Ζαρντίμ αποτελέσει παρελθόν.

Όπως αποκαλύπτει, μάλιστα, ο σκύλος στη στήλη "Sportdog Penalty" στο Τwitter, οι "ερυθρόλευκοι" ψάχνονται στην ισπανική αγορά για υποψήφιους προπονητές.

Έναν ...Βαλβέρδε θα ήθελαν, δηλαδή, στον Ολυμπιακό, αν και εφόσον αποχωρήσει ο Ζαρντίμ από τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Όπως λέγεται, άλλωστε, στη μανατζερική πιάτσα, ο Λορένθο έχει αρχίσει ήδη να εξετάζει λύσεις στην Ισπανία, για να είναι έτοιμος αν χρειαστεί.

Αξίζει να σημειώσουμε, πάντως, ότι στην Πριμέρα έμειναν εσχάτως χωρίς δουλειά ο Χοσέ Όλτρα (Λα Κορούνια) και ο Μίτσελ (Σεβίλλη) που το καλοκαίρι είχαν παίξει γερά για τον Ολυμπιακό...

sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου