Σελίδες

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Δεν θέλει να ανανεώσει με Ρεάλ ο Ρονάλντο


Την πρόθεση να μην αποδεχτεί πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης για την επέκταση της συνεργασίας τους έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. 

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι δυσαρεστημένος με πρόσωπα και καταστάσεις στις τάξεις της «βασίλισσας» και το ζήτημα δεν είναι οικονομικό. Έτσι, σύμφωνα με την «As», προτίθεται να απαντήσει αρνητικά στην πρόταση που είναι έτοιμη να του κάνει στο τέλος της σεζόν η διοίκηση για να τον κρατήσει στη Μαδρίτη και μετά το 2015. 

Ο Ρονάλντο φέρεται να θεωρεί πως η διοίκηση της Ρεάλ δεν τον έχει θωρακίσει απέναντι σε δημοσιεύματα που πλήττουν την εικόνα του και μειώνουν την προσπάθειά του να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα παρά τις πολύ καλές επιδόσεις του στο γήπεδο. Μάλιστα λέγεται πως ακόμη κι αν του προταθεί ακόμη μεγαλύτερο συμβόλαιο από το τρέχον (δημοσιεύματα μιλούσαν για αύξηση από 10 σε 15 εκατ. ευρώ ετησίως για συμβόλαιο ως το 2018), δεν θα την κάνει δεκτή αφού όσα τον προβληματίζουν δεν θα λυθούν με τα χρήματα. 

Με βάση τα τωρινά δεδομένα, ο Ρονάλντο είναι αποφασισμένος να φύγει από τη Ρεάλ με τη λήξη του συμβολαίου του, σε δυόμισι χρόνια από τώρα. Εκτός κι αν η διοίκηση αποφασίσει να του βάλει πωλητήριο νωρίτερα για να μη τον χάσει δίχως αντίτιμο. Ήδη ομάδες που δεν φείδονται χρημάτων, με πρώτη και καλύτερη την Παρί Σεν Ζερμέν, δεν έχουν μείνει ασυγκίνητες από τις εξελίξεις στη σχέση Ρεάλ-Ρονάλντο. 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου