Σελίδες

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

«Νταμπλ και το 2013!» (pics)



Μία «ζεστή» ερυθρόλευκη βραδιά πέρασαν το βράδυ του Σαββάτου οι παίκτες του Ολυμπιακού στο ανανεωμένο V'Ammos. Νταμπλ και το 2013 ζήτησαν οι παράγοντες της ΠΑΕ.


Ερυθρόλευκο δείπνο ενότητας


Η διοίκηση του Ολυμπιακού, με μία κίνηση τόσο συμβολική όσο και ουσιαστική, παρέθεσε το βράδυ του Σαββάτου δείπνο στους ποδοσφαιριστές της ομάδας στο V' Ammos, το καινούριο εστιατόριο του φαληρικού γηπέδου. Εκεί βρέθηκαν οι παίκτες, το προπονητικό επιτελείο της ομάδας αλλά και παράγοντες του συλλόγου.


Είχαν την δυνατότητα να λειτουργήσουν ξανά ως μία οικογένεια που είναι και να ξεφύγουν για λίγο από την καθημερινότητα των προπονήσεων και της δουλειάς δειπνώντας όλοι μαζί. Στο πλευρό τους βρέθηκαν ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος, ο διευθυντής επικοινωνίας, Κώστας Καραπαπάς, ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων του συλλόγου, Κώστας Βερνίκος, και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.


«Πηγαδάκια» παικτών και Ζαρντίμ

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ, οι ποδοσφαιριστές, αρκετοί από τους οποίους συνοδεύονταν από τις οικογένειές τους, συγκεντρώθηκαν στο ανανεωμένο V'Ammos. Κάθισαν στα τραπέζια που είχαν ετοιμάσει οι άνθρωποι του εστιατορίου για να δειπνήσουν. Οι ερυθρόλευκοι παίκτες όπως και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ με τους συνεργάτες του, συζητούσαν μεταξύ τους αλλά και με τα μέλη τις διοίκησης. Οι κουβέντες είχαν να κάνουν με μπάλα και όχι μόνο και κράτησαν για αρκετή ώρα.

Ευχές για τη νέα χρονιά και για νταμπλ

Οι άνθρωποι της διοίκησης του Ολυμπιακού ευχήθηκαν σε όλη την ομάδα να έχουν καλές γιορτές και η νέα χρονιά να τους βρει υγιείς, δυνατούς και νταμπλούχους και με το τέταρτο αστέρι στην φανέλα της ομάδας. «Ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε και πάλι το νταμπλ. Πάμε όλοι μαζί σαν μία οικογένεια για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο το 2013», ήταν η σχετική ατάκα που ακούστηκε.

Πρόκειται έτσι και αλλιώς για κάτι που αποτελεί εξάλλου τον μεγάλο σκοπό όλων στον πειραϊκό σύλλογο για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Άπαντες αποχώρησαν χαμογελαστοί λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις υποχρεώσεις της επόμενης ημέρας, με στόχο μία ακόμη ερυθρόλευκη χρονιά, γεμάτη τίτλους.























gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου