Σελίδες

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Πήρε πρώην παίκτη του Παναιτωλικού για να τον σώσει από τον αλκοολισμό!


Η ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας, Μπράγκε συμφώνησε με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού, Ντούλι Τζόνσον για να τον σώσει από το πρόβλημα με το αλκοόλ που έχει.

Στο παρελθόν, αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που είχαν προβλήματα με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά που είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσουν κακήν κακώς από τις ομάδες τους. Στη Σουηδία, ανέκαθεν έβλεπαν διαφορετικά το ποδόσφαιρο, καθώς η νίκη δεν ήταν πάντα αυτή που μέτραγε.
Η ομάδα της δεύτερης κατηγορίας, Μπράγκε, συνεργάζεται με την κλινική αποτοξίνωσης, Nudac Rehab και αυτή επισκέπτονται όσοι ποδοσφαιριστές της αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα.
Έτσι, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού, Ντούλι Τζόνσον ο οποίος στο παρελθόν είχε ταλαιπωρηθεί από τέτοια προβλήματα, υπέγραψε με το σύλλογο του Μπορλάνγκε για τα επόμενα δύο χρόνια, για να μπει στο ειδικό αυτό πρόγραμμα.
«Ο Ντούλι έχει συνειδητοποιήσει πως έχει πρόβλημα και πως δεν αποδίδει αυτά που μπορεί μέσα στο γήπεδο», ανέφερε ο πρόεδρος του συλλόγου, Τόμι Άντερσον για να συνεχίσει: «Υπογράψαμε συμβόλαιο εμείς ως Μπράγκε, η κλινική αποτοξίνωσης Nudax Rehab και ο Ντούλι. Αφορά πρόγραμμα αποτοξίνωσης για δύο χρόνια».
Από την πλευρά του, ο Λιβεριανός ποδοσφαιριστής, είπε: «Παλιά έλεγα ψέματα στον εαυτό μου ότι δεν έχω πρόβλημα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να προκαλέσω προβλήματα σε άλλες ομάδες που αγωνίστηκα στο παρελθόν αλλά τώρα αποφάσισα να ζητήσω βοήθεια», δήλωσε ο Τζόνσον.
onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου