Σελίδες

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Ποιοί παρουσιαστές επιστρέφουν στην τηλεόραση και ποιοί αναλαμβάνουν δεύτερη εκπομπή



Με τον Σκάϊ ακούγεται ότι συζητάει η Σοφία Αλιμπέρτη. Η ηθοποιός που απέχει απο την μικρή οθόνη τα τελευταία χρόνια, λέγεται πως της προτάθηκε να αναλάβει την παρουσίαση εκπομπής που θα αφορά όλη την οικογένεια, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Κατερίνας Σταυρίδου στο τηλεοπτικό περιοδικό "Τηλεθεατής".
Ο Ηλίας Ψινάκης σε διαπραγματεύσεις και ο Χρήστος Φερεντίνος στην ΕΡΤ .
Ο γνωστός μάνατζερ, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, διαπραγματεύεται με τον Alpha και το Star, για ένα βραδινό talk show, το οποίο θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Ο Ηλίας Ψινάκης και οι επώνυμοι καλεσμένοι του, θα προωθούν το έργο της Εκκλησίας με τα συσσίτια απόρων καθώς και τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του.
Όσο για τον Χρήστο Φερεντίνο, επιστρέφει στην τηλεόραση από τη συχνότητα της ΕΡΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει συμφωνήσει να παρουσιάζει καθημερνό μεσημεριανό μαγκαζίνο.





Ο Γιώργος Λιανός θα παρουσιάσει ένα νέο τηλεπαιχνίδι στον ΑΝΤ1 με τον τίτλο "Κράτα Γερά" τα γυρίσματα του οποίου ξεκίνησαν πριν από ένα μήνα με τη συμμετοχή επώνυμων καλλιτεχνών, ενώ η Νάντια Μπουλέ επιστρέφει στο κανάλι του Αμαρουσίου με το "The biggest game show in the World".
 Tα επεισόδια έχουν ολοκληρωθεί, αφού τα γυρίσματα έγιναν στη Γαλλία το καλοκαίρι και οι συμμετέχοντες από όλες τις χώρες της Ευρώπης, διαγωνίζονται στα πιο εντυπωσιακά ομαδικά παιχνίδια, διεκδικώντας την πρωτιά.
 Στο ίδιο δημοσίευμα, μάλιστα, αναφέρεται πως και ο Γιάννης Πλούταρχος αναμένεται να κάνει τα πρώτα του βήματα στην TV. Έχει συμφωνήσει, να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ για τη μεσογειακή διατροφή, το οποίο θα προβληθεί στο Σκάι. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στον Μάρτιο.
 Επίσης η ηθοποιός Ζέτα Δούκα, έχει συμφωνήσει με το κανάλι της Κάντζας για την παρουσίαση εκπομπής ιατρικού περιεχομένου που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο μέρος της σεζόν, όπως αναφέρει ο "Τηλεθεατής". Η ηθοποιός θα ξεκινήσει γυρίσματα σύντομα.


Ο Νίκος Μουτσινάς εκτός απο την παρουσίαση του καθημερινού "Δέστε τους" ετοιμάζεται για την παρουσίαση του παιχνιδιού "Ο πιο αδύναμος κρίκος" καθώς τα στελέχη του Alpha, πιστεύουν πολύ σε αυτό το πρόγραμμα.
Όσο για τον Λάκη Λαζόπουλο εκτός απο το "Αλ Τσαντίρι" που θα συνεχίσει να παρουσιάζει κάθε Τρίτη, ετοιμάζει τη νέα βερσιόν της θρυλικής σειράς "Όρκιστείτε παρακαλώ" που θα επιμελείτε ο ίδιος. Η προετοιμασία έχει ήδη ξεκινήσει όπως και οι συζητήσεις με ηθοποιούς. Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η σειρά είναι πιθανό να βγεί στον αέρα με τον τίτλο " Δέκα μικρά αμαρτήματα".

freegossip.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου