Σελίδες

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Ο Ατρόμητος περιμένει... Φέργκιουσον!



Το πράσινο φως από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον περιμένει ο Ατρόμητος για να μπορέσει να κλείσει με μορφή δανεισμού τον Ιταλό φορ, Φεντερίκο Μακέντα.


Σύμφωνα με πληροφορίες τον Μακέντα πρότεινε στον Ατρόμητο μία εταιρεία μάνατζερ με έδρα την Γερμανία που συνεργάζεται με την εταιρεία του γιού του Φάμπιο Καπέλο που έχει τα δικαιώματα του παίκτη. Στο Περιστέρι περιμένουν την τελική απόφαση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για τον Ιταλό στράικερ της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ.


Στον αγγλικό σύλλογο τους ενδιαφέρει να πάρει ο νεαρός φορ παιχνίδια στα πόδια του όμως τα πάντα εξαρτώνται από τις διαθέσεις του έμπειρου προπονητή του. Εφόσον δώσει το ΟΚ ο Σερ Άλεξ τότε όλα θα γίνουν πιο εύκολα για τους Περιστεριώτες. Όπως ανακύπτει ο πεπειραμένος τεχνικός θα αποφασίσει οριστικά για το μέλλον του Μακέντα την Δευτέρα ή το αργότερο την Τετάρτη.


Το deal εφόσον τελικώς γίνει θα έχει ως εξής: ο Μακέντα θα πάει δανεικός στον Ατρόμητο με την προϋπόθεση όμως να μπορέσει να παίξει πάνω από το 50% των αγώνων που θα υπολείπονται από εδώ και πέρα. Ο σύλλογος των δυτικών προαστίων θα δώσει από 150 μέχρι 250 χιλ. ευρώ για να πάρει τον Ιταλό για ένα εξάμηνο.

gazzetta.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου